5 mai Cărțile în care te regăsești

Vineri, 5 mai 2017, ora  18:30, Carturesti Iulius Mall, str. Alexandru Vaida-Voevod, nr. 53-55

Participarea liberă

Cărțile în care te regăsești – prezentate de Domnica Petrovai

În luna mai, raftul cu cărți selectate și recomandate de Domnica Petrovai e dedicat cărților care te pot ajuta să te regăsești, să fii bine cu tine.

„Starea de bine, din fericire pentru noi, este o abilitate în mare parte în controlul nostru. Și depinde de mulți factori: de cât de bine dormim, de mișcarea și sportul zilnice, de timpul petrecut în natură, deconectați de tehnologie și îngrijorări, de momentele de bucurie, distracție și relaxare pe care le trăim. De cât ești de conectat emoțional cu tine și oamenii dragi ție.

Starea de bine depinde și de relația cu mintea noastră: felul în care ne privim gândurile, cât de flexibil judecăm într-o anumită situație. Multe, dacă nu chiar cele mai multe dintre suferințele noastre vin din modul în care gândim.

Cum mă simt eu cu mine depinde și de cât de confortabil mă simt în relații. Cum ofer și cum primesc afecțiunea partenerului și prietenilor. Cât de în siguranță mă simt în relații și câtă încredere am în mine și ceilalți. „Bine cu tine” ești și atunci când îți accepți și înțelegi propria vulnerabilitate, îți accepți trăirile, fie că sunt de frică, rușine, teamă, tristețe sau furie. Și te poți dezvălui celor apropiați fără frică.

Cărțile pe care le-am ales pentru acest raft sunt resurse utile care vă vor ghida în acest proces de autocunoaștere și de regăsire.” (Domnica Petrovai)

Vă invităm să o ascultați pe Domnica prezentând aceste cărți la inaugurarea de vineri din ceainărie.


In ziua evenimentului cărțile de la raft au 20% reducere.

Domnica Petrovai, psiholog clinician pr., psihoterapeut cognitiv-comportamental, fondatoarea Mind Education Health, lucrează cu pasiune în domeniul promovării sănătații emoționale de 20 de ani. Principalul ei interes personal și profesional este în armonizarea relației de cuplu și în conștientizarea importanței dezvoltării continue a părinților pentru a răspunde nevoilor copiilor lor. Domnica este consultant și trainer pentru renumite companii multinaționale în cadrul unor programe de wellbeing și work-life balance, speaker la evenimente de profil din tară și străinătate, precum și expert în sănătate mintală pentru copii și adulți pentru organizații guvernamentale și non-guvernamentale precum Centrul Național de Sănătate Mintală – Ministerul Sănătații, UNICEF, ILO-IPEC, Salvați Copiii, Liga Română pentru Sănătate Mintală, Fundația Copiii Noștrii, Fundația CRED, Centrul Național de Studii pentru Medicina Familiei, Centrul Parteneriat pentru Egalitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.