5 martie Dezvoltare personală prin pictură

Luni, 05 martie 2018, ora 18:30, Espresso Studio, str. Baba Novac, nr. 27 

Cost atelier: 45 lei

Dezvoltare personală prin pictură

Espresso Studio vă invită la un modul de pictură meditativă, cu scopul de a facilita un exercițiu de introspecție prin intermediul culorii.

Modulul este adresat adulților, atât celor care nu au mai pictat niciodată, cât și celor care au început deja să exploreze această tehnică de detașare.

Este alcătuit din 5 ateliere și urmărește procesul de dezvoltare personală – în primă fază prin tehnica pastelului – și având în vedere următoarele:
– cunoașterea ființei proprii prin parcurgerea conștientă a etapelor din cursul anului și a marilor sărbători
– legătura cu natura
– legătura dintre microcosmos și macrocosmos

Prețul modulului este de 225 lei (preț individual/atelier – 45 lei), include toate materialele de lucru necesare, iar plata se face la cafeneaua Espresso Studio. Participarea la toate atelierele din modul este recomandată, dar nu obligatorie.

Înscrierea se face printr-un email la atelierecaolin@gmail.com, în care se specifică și motivația participării.

Modulul este facilitat de doamna Agneta Labancz-Cismașiu, membră a Uniunii Artiștilor Plastici din România, a Asociației Internaționale de Artă Pedagogică – Stuttgart, Germania și a Asociației “D. Fleiss East-West Artists” – Stuttgart, Germania (Coordonator de proiecte pe secțiunea arte vizuale și media pentru țările din Europa de Sud-Est).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.