5 octombrie Luna Amara

Sâmbătă, 05 octombrie 2019, ora 20:00, Hardward Pub, str. Republicii, nr.110

Intrarea libera

Concert Luna Amara

Va invitam si va asteptam cu bratele deschise si cu mare entuziasm sa sarbatorim 17 ani de prietenie si intamplari minunate.

Ce vremuri si cate amintiri!

Inca putin si suntem majori si sa vezi atunci, crazy shit!

Datorita voua suntem inca pe metereze si tot datorita voua ne face placere sa continuam aceasta calatorie frumoasa.

S-au intamplat multe in acesti ani si va dati seama cate peripetii am trait, ‘copilul’ e aproape major.

Buletin are, merge singur la concerte, prima betie e acoperita demult si in scurt timp e pe picioarele lui.

Abia asteptam sa va spunem cu cine ne petrecem in data de 5 Octombrie.

Deci….

Alaturi de noi vor fi Luna Amara si Fireson, amandoua trupele ne vor incanta cu o cantare speciala si plina de emotie!

Acesta este cadoul nostru pentru voi si va multumim pentru ca sunteti langa noi an de an, la fiecare concert, si ca locul acesta a devenit foarte special datorita voua.

Atat baietii din Luna Amara cat si cei din FireSon sunt acei oameni faini si creativi care au stat la baza comunitatii care s-a format in jurul acestui loc iar pe aceasta cale le multumim tare de tot.

Stim ca nu mai e nevoie de prezentari dar asa e frumos.

Luna Amara
Lansată în 2000, Luna Amară este formația fanion pentru mai multe generații de consumatori de muzică live care apreciază mesajele sociale dar și de dragoste, ale poeziilor care abordează diverse stări. În compozițiile originale se pune accentul pe solourile de trompetă, riffurile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor. Trupa clujeană se bucură de succes pe plan național, promovând “Folclor”, “Roșu aprins”, “Gri dorian”, “Ego no.4”, “Oraș”, “Chihlimbar” și “Pietre în alb” în peste 800 de concerte, fiind invitată și în Anglia, Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia, de-a lungul celor 19 ani de activitate neîntreruptă.

Luna Amară este formația românească rock care a înregistrat cea mai mare cifră de vânzare a unui album de debut în anii 2000 (este vorba de albumul “Asfalt”, produs de Roton Music, 2004).

Mihnea Blidariu (cantautor, trompetist și chitarist al formației) a scris și lansat trei nuvele de proză și poezie în ultimii 10 ani.

Formații care au influențat muzica celor de la Luna Amară sunt: Tool, Deftones, Porcupine Tree, Opeth, Alice in Chains și Pearl Jam, iar în ultimul deceniu de activitate, cvintetul este invitat special la Ozzy Osbourne, HIM, Paradise Lost și împarte aceeași scenă cu Iggy Pop, Rammstein, Alice In Chains, Deftones, Apocalyptica, Clawfinger, Toy Dolls, Morcheeba, Ugly Kid Joe, The Exploited, Faith No More, Amorphis și Anathema.

Componența
Mihnea Blidariu (voce, chitară, trompetă)
Nick Făgădar (voce, chitară)
Andrei Boțan (chitara solo)
Sorin Moraru (chitara bas)
Răzvan Ristea (tobe)

FireSon
Comandante, Golden Boy si The Philosopher au recunoscut Focul si au decis infiintarea trupei in noiembrie 2018. Cu sound proaspat in underground-ul din Cluj-Napoca, muzica FireSon poate fi incadrata in genul Stoner, individualizandu-se prin rifuri puternice si melodioase, breakdown-uri apasatoare si o voce exploziva. Conceptul FireSon este axat pe dualitatea Focului, element primordial care pe de-o parte sta la baza evolutiei, iar pe de alta parte mistuie in flacarile sale orice creatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.