5 septembrie Despre învățare și efectele ei

Luni, 05 septembrie 2016, ora 18:00, Libraria Carturesti Iulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

Intrarea liberă

Luni de poveste: Despre învățare și efectele ei

Primul atelier din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești (Iulius-Mall, Cluj-Napoca). Începând cu ora 18:00, alături de Gabriela HUM, vom vedea ce ne motivează să învățăm ca adulți, care sunt principiile învățării, ce se întâmplă în creierul nostru când învățăm, care sunt diferențele dintre stilurile de învățare… pe scurt, Despre învățare și efectele ei!

Învățarea înseamnă schimbare. Învățarea schimbă structura fizică a creierului și determină organizări și reorganizări ale acestuia. Învățarea se întâmplă mereu, conștient și inconștient. Când pregătim un training, adesea ne concentrăm mult mai mult asupra conținutului pe care dorim să îl transmitem și mai puțin asupra manierei în care participanții învață.

În acest atelier, vă propun să ne îndreptăm atenția asupra modului în care învățăm și să descoperim ce înseamnă un proces de învățare reală și care sunt iluziile competențelor noastre.

Ce ne motivează să învățăm ca adulți:

  • Andragogia și principiile învățării
  • Neuroștiințele învățării
  • Stiluri de învățare vs. Metode de învățare
  • Idei de reținut despre cum învățăm real

Gabriela HUM este psiholog și trainer, fiind activă în zona de consultanță și dezvoltare personală din 1997. Coordonează echipa ATU Consulting și activitatea companiei din 2004 și e direct implicată atât în strategie, cât și în proiectele desfășurate în firmă. Gabi e pasionată de grupuri și dinamica acestora. Crede cu tărie că relația este cea care stă la baza schimbărilor, creșterii și dezvoltării umane și că învățarea este un proces de descoperire.

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.

Dacă doriți, puteți să dați join sau share la evenimentul de pe Facebook.

Vă așteptăm cu drag!

Despre eveniment

Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În perioada septembrie – octombrie 2016, timp de nouă săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:00 la 20:00, la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca), vă propunem să călătorim împreună, prin teme și subiecte de interes – cu aplicabilitate directă în viața noastră de zi cu zi.

ATU Consulting activează din 2004 în domeniul trainingului și consultanței în management și resurse umane. Prin tot ceea ce facem, ne implicăm activ în proiecte de învățare și dezvoltare. Transmitem cunoștințe și experiențe relevante și dezvoltăm abilități și competențe care conduc la creșterea și valorificarea potențialului uman. Oferim servicii de training și consultanță, adaptate partenerilor noștri, servicii prin care ne poziționăm ca agenți, promotori, facilitatori și catalizatori ai schimbării personale, profesionale și organizaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.