5 septembrie Emoţii explozive la copii şi părinţi

Marti, 05 septembrie 2017, ora 18:00, Biblioteca Judeţeană Octavian Goga, Calea Dorobanţilor, nr. 104

Accesul gratuit

Emoţii explozive la copii şi părinţi

Alăturați-vă Brînduşei Milăşan, instructor Hand in Hand Parenting, pentru a discuta despre o nouă perspectivă asupra comportamentelor dificile ale copiilor şi reacţiilor explozive ale părinţilor. Veți descoperi instrumente puternice pe care le puteţi folosi pentru a transforma comportamentele nedorite în cooperare, pentru a găsi modalităţi de a vă păstra calmul în timpul furtunii şi a aduce mai multă bucurie, armonie şi conectare în famiile voastre.

Vă aşteptăm la prezentarea “Emoţii explozive la copii şi părinţi” ce are la bază abordarea Hand in Hand Parenting, o abordare blândă, bazată pe teoria ataşamentului, care vă ajută să întăriți relaţia cu copilul vostru.

Formator: Brînduşa Milăşan (instructor Hand in Hand Parenting, instructor Aware Parenting, trainer acreditat de catre Autoritatea Naţională pentru Calificări, mamică a doi copii: o fetiță (6 ani) și un baiețel (4 ani)).

Această prezentare este gratuită şi deschisă publicului, dar spaţiul este limitat. Vă rugăm să vă înregistraţi pentru a vă rezerva locul, completând formularul de aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_MStmG8MD5M4FraQA6D-kgWRI18DOnsx3OsTvsYrha8boKg/viewform

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.