Marţi, 05 septembrie 2023, ora 10:00, Iulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53B

Expoziția My first day of school

Închide ochii și imaginează-ți prima zi de școală. Ce îți apare în minte prima dată? Colegii, buchetele de flori, uniforma sau sală de clasă cu cărțile pe bănci?

Hai cu noi într-o călătorie în timp, în care vom descoperi poveștile a 32 de persoane și experințele pe care le-au avut în una dintre cele mai importante perioade ale vieții. Pentru Răzvan, cea mai frumoasă parte era ultima săptămâna de școală, când profesorii erau mai puțin stricți, iar temele lipseau. Svetlanei i-a rămas în minte faptul că era toată îmbrăcată în roz, iar Ozana își amintește și acum imaginea profesoarei de muzică, cu care a mers în excursie. Lui David îi vine în minte 3-ul primit la logică în liceu, iar Originen încă salivează la sandviș-ul mamei cu margarină, parizer și fâșii de castraveți murați. Să-ți mai zicem și de Raul care a mers în clasa greșită în prima săptămână sau Bogdan care a rămas dezamăgit de faptul că nu aveau pătuțuri și oră de somn?

Dacă ți-am trezit curiozitatea, te așteptăm în perioada 1-20 septembrie la Iulius Mall, la etajul 1, zona Buzz, să descoperi expoziția „My first day of school”.

 Toate poveștile le poți citi integral aici: cluj.iuliusmall.com/noutăți.

Deci, cum a fost prima zi de școală?