5000 de oameni au cantat cu Smiley la Sala Polivalenta

Smiley a ajuns la Cluj cu primul Turneu national #Confesiune. 5000 de oameni au cantat cu Smiley la Sala Polivalenta.

“A fost cu adevarat impresionant! Sunt bucuros si recunoscator pentru tot ce am trait aseara pe scena Salii Polivalente din Cluj. A fost primul meu show sustinut in cea mai mare sala de concerte din Romania. Dragi clujeni, sper din toata inima ca v-a placut aseara!”, marturiseste artistul.

Un show complex cu 3 ore de reprezentatie live. Asa se poate rezuma turneul national Confesiune pe scena de la Cluj. Concertul a debutat cu Seredinschi, artist HaHaHa Production, care a interpretat piese cunoscute precum Piesa mea de dor si Ochii ei. Katia, cea mai tanara artista de la HaHaHa Production, originara din Cluj, a concertat in fata miilor de clujeni in deschiderea concertului lui Smiley. De la dans la vals, Smiley a cantat hit-uri precum De unde vii la ora asta?, Insomnii, Acasa, Confesiune sau Vals.

Turneul national Confesiune a debutat la Galati. Smiley va continua turneul la Pitești, Craiova, Târgu-Jiu, Timișoara și se încheie la Constanța.

Organizatorii  Turneului Național #Confesiune sunt HaHaHa Production și Sublime România, una dintre cele mai mari agenții de profil din industria muzicală din România, iar partenerul principal al turneului este Kaufland.

Kaufland România susține concertul Smiley pentru că spiritul fresh, mereu tânăr al artistului se îmbină armonios cu viziunea companiei, cu dorința de a se reinventa și de a rămâne, totodată, un punct de referință în viața românilor. Bucuria din cântecele și versurile lui Smiley sunt într-un acord perfect cu misiunea Kaufland România – aceea de a fi o prezență pozitivă în viața de zi cu zi a românilor, în demersul de a face din orice săptămână – o săptămâna bună.

Mai multe informații despre artistul Smiley și despre proiectele lui se pot găsi pe www.smiley.ro,

2 comments

  1. Am castigat o invitatie de pe siteul dvs si vreau sa va multumesc foarte mult! Probabil altfel nu mi as fi facut timp pentru acest concert si nici macar nu as fi stiut ce am pierdut. A fost o oaza de relaxare si energie pozitiva!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.