5Gang în concert la Cluj-Napoca Evenimentul de la care nu trebuie să lipsești!

5Gang

5Gang, senzația Youtube-ului românesc, te așteaptă cu 2 super concerte la Club Noa , pe data de 3 noiembrie, începând cu ora 13:00 si 16:30.

Pe 5Gang îi ştii deja – sunt Selly, Diana, Gami, Pain şi Exploit. Sunt un fenomen fresh românesc cu milioane de admiratori pe youtube. Sunt epicentrul unei comunităţi unite atât online, cât şi offline. Sunt exemplul concret că o gaşcă unită poate realiza orice îşi doreşte, atâta timp cât există prietenie adevărată, multă muncă şi ambiţie.

Ai ascultat pe repeat toate piesele 5Gang care au cucerit de fiecare dată Trending-ul? ”Story”, ”Scuze”, ”SOS”, ”Focuri” și multe alte piese care te așteaptă la cel mai crazy concert din România? Atunci hai și tu să ai parte de o experiență cu mult ”SOS”. O să fie fire, lit, nemaipomenit!

Biletele se găsesc aici: https://bit.ly/2LOMcYG , iar pentru a fi la curent permanent cu detalii despre eveniment, intră aici: https://www.facebook.com/events/902773920076556/

* Copiii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit doar în categoriile 2 şi 3 şi trebuie să fie însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.
* Accesul este permis persoanelor sub 12 ani doar însoţite de un adult posesor de bilet valabil.
* Pentru persoanele cu vârsta 12+ nu se impun restricţii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.