5MS CLUJ – Ediţia 40: ”Mesajele generației Z”

5MS CLUJ vă invită la cea de-a 40-a ediție a evenimentului local de discursuri publice. Evenimentul va avea loc pe data de 31 Mai, cu începere la ora 19:00, în clădirea Casino din Parcul Central.

Această ediție este intitulată “Meajele generației Z”, este o ediție specială pentru că speakeri de data acasta sunt adolescenți. Ei vine pe scena de la 5ms ca să ne ajute să trezim adolescentul din noi și să conștientizăm că viața unui adult nu este atât de diferită de cea a unui adolescent.

Fiecare prezentare va respecta 2 reguli:
1. Discursul este construit în jurul unei experienţe personale (informaţia livrată este testată pe propria piele de vorbitor, nu doar citată din surse externe);
2. Mesajul discursului este direcţionat spre public (informaţia livrată le va fi de folos oamenilor din sală pentru că va conține un mesaj de valoare).

Discursul va fi însoțit de o prezentare cu 20 de imagini care se vor schimba automat la 15 de secunde, generând astfel un discurs de 5 minute.

Invitatul special, SIMONA BACIU Fondator al școlii Transylvania College, va avea la dispoziție 10 minute (20 de slide-uri care se schimbă la 30 de secunde), care va veni cu o poveste unică.

Câştigătorul va fi desemnat în urma adunării voturilor publicului (60%) cu punctele obţinute de la juriul format din 4 membri ai clubului de Public Speaking, Toastmasters Cluj (40%).
Structura evenimentului:
9 discursuri de 5:00
5 discursuri improvizate de 2:30
1 invitat special cu un discurs de 10:00
Tombolă cu premii

Moment artistic
Pauze de socializare
Rezervă-ţi un loc aici: https://5ms.ro/events/mesajele-generatiei-z/

Mai multe informaţii despre eveniment pe: www.5ms.ro.

Intrarea : 15 lei cu rezervare și 20 de lei fără rezervare .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.