5MS CLUJ – Ediţia 48: ”Minciunile pe care le spunem”

5MS CLUJ vă invită la cea de-a 48-a ediție a evenimentului local de discursuri publice. Evenimentul va avea loc pe data de 21 martie, cu începere la ora 19:00, în clădirea Casino din Parcul Central.

Această ediție este intitulată “Minciunile pe care le spunem”, este o ediție în care vom vorbi despre psihologia minciunii, de ce mințim, care sunt sunt modurile în care mințim.

Fiecare prezentare va respecta 2 reguli:
1. Discursul este construit în jurul unei experienţe personale (informaţia livrată este testată pe propria piele de vorbitor, nu doar citată din surse externe);
2. Mesajul discursului este direcţionat spre public (informaţia livrată le va fi de folos oamenilor din sală pentru că va conține un mesaj de valoare).

Discursul va fi însoțit de o prezentare cu 20 de imagini care se vor schimba automat la 15 de secunde, generând astfel un discurs de 5 minute.

Invitatul special, Diana Botezan, va avea la dispoziție 10 minute (20 de slide-uri care se schimbă la 30 de secunde), ea vine sa ne vorbească din perspectiva unui psiholog despre acest fenomen.

Moment artistic surpriză în care vă aducem zâmbetele pe buze.

Câştigătorul va fi desemnat în urma adunării voturilor publicului (60%) cu punctele obţinute de la juriul format din 3 membri ai clubului de Public Speaking, Toastmasters Cluj (40%).

Structura evenimentului:

9 discursuri de 5:00
5 discursuri improvizate de 2:30
1 invitat special cu un discurs de 10:00

1 Moment artistic
Tombolă cu premii
Pauze de socializare

Rezervă-ţi un loc aici  https://5ms.ro/events/minciunile-pe-care-le-spunem/

Mai multe informaţii despre eveniment pe: www.5ms.ro.

Intrarea : 20 lei cu rezervare și 25 de lei fără rezervare .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.