6-11 decembrie Colinde Meșteșugite pentru Inimi Topite

Colinde Meșteșugite pentru Inimi Topite

06 – 11 decembrie 2022, ora 16:00, Piața Karl Liebknecht, Cluj-Napoca

Intrarea liberă

Colinde Meșteșugite pentru Inimi Topite – mini târg de Crăciun de mare cartier

Colinde Meșteșugite pentru Inimi Topite este evenimentul de Crăciun pe care l-am pregătit pentru locuitorii din cartierul Iris, dar la care îi așteptăm pe toți clujenii.

Piața Karl Liebknecht se transformă, pentru șase zile, în cel mai frumos loc din cartier.

Avem spectacole de colinde, pe 6 și 7 decembrie, avem și spectacol de balet, pe 9 decembrie. Și permanent avem căsuțe de lemn cu surprize dulci și calde, cu bunătăți de tot felul și lucrușoare meșteșugite de vânzare, la care se adaugă muuuuultă bucurie. Totul, într-un cadru feeric: cu brad împodobit, luminițe și decoruri, mașină de făcut zăpadă și oameni de gheață

Program zilnic

Între 6 și 11 decembrie, activitatea în târg începe la ora 16.00 și ține până la 21.30.

Programul la scenă începe la ora 18:00, în fiecare zi.

Anunț: sunt binevenite, pe scena noastră, trupe / coruri de copii sau adulți din zonă care doresc să cânte colinde. Le rugăm doar să ne contacteze – prin mesaj pe pagina de Facebook, să putem programa reprezentația lor!

Context

”Colinde Meșteșugite pentru Inimi Topite” este continuarea unei serii de evenimente propuse de Asociația Scena Urbană cu scopul de a revitaliza un spațiu îndrăgit al Clujului și, totodată, de a (re)activa o identitate de cartier, Piața Karl Liebknecht din cartierul Iris.

(Re)activarea acestei zone reprezintă un pas important în mutarea atenției asupra centrelor de cartier, prin focusarea pe potențialul social al unor zone cu (o) istorie comunitară uitată. Alături de ”My Fair Lady”, ”Colinde Meșteșugite pentru Inimi Topite” reprezintă simbolul perfect pentru scopul propus al evenimentelor desfășurate sub sigla Scenei Urbane, respectiv existența unor transformări extraordinare (de locuri, oameni, contexte) posibile numai datorită culturii, artei, educației, a introducerii acestor elemente în peisajul și obiceiurile cotidiene

Evenimentul este co-finanțat din fondurile Uniunii Europene (ERDF, IPA, ENI) prin proiectul cu finanțare europeană Agora, programul Interreg, și implementat de Primăria și Consiliul local Cluj-Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.