6-15 decembrie Părinte inFlorești te indeamnă să Dăruiești

6 – 15 decembrie 2017, ora 10.00, Cluj-Napoca

Părinte inFlorești te indeamnă să Dăruiești

Pe parcursul lunii decembrie poți să te implici in acest proiect de generozitate și intrajutorare comunitară, Dăruind :

1. POVEȘTI DE VIAȚĂ, pline de suferințe și lacrimi, ale unor familii care consideri că au nevoie de sprijinul comunității; poate fi familia vecină cu tine, familia colegului de bancă al copilului tău sau pur și simplu povestea ta;

Scrie-ne pe laura@parinteinfloresti.ro o poveste de viață a unei familii nevoiașe menționând lucrurile de care au nevoie până la data de 11 decembrie și noi vom incerca să ii acoperim nevoile cu sprijinul comunității.

2. DONAȚII MATERIALE sub formă de lucruri pentru intreaga familie / produse alimentare neperisabile / cărți și articole pentru școală

Dacă dorești să donezi astfel de lucruri pentru familiile in nevoie, poți să le strângi intr-o cutie, să o impachetezi, să pui o etichetă pe ea care să conțină detalii referitor la conținut și să o depui la sediul asociației din Florești, str. Florilor 320, in perioada 5-15 decembrie, dupa ce ne-ai anunțat intenția ta de a te implica, scriindu-ne pe mail la adresa laura@parinteinfloresti.ro. Daca doresti să fii contactat de beneficiarul actului tău de generozitate, poți să menționezi pe cutie și numărul tău de telefon sau adresa de email.

3. TIMP

Scrie-ne pe laura@parinteinfloresti.ro dacă dorești să sprijini proiectul și să oferi copiilor tăi lecția recunoștinței, vizitând impreună cu ei o familie nevoiașă și dăruind membrilor acesteia lucrurile de care au nevoie. Noi te vom pune in contact cu aceștia.

4. DONAȚII

Poți alege să faci cadouri celor dragi făcând o donație și alegând o decorațiune de Crăciun, cosmetice handmade sau bijuterii de la standul cu lucrușoare handmade create de membrele asociației. O parte din sumele adunate vor fi direcționate către familiile in nevoie, aflate in atenția asociației.

Standul il poți găsi conform următorului program :

6 dec : Liberty Technology Park, intrarea Impact Hub, intre orele 10.00-17.00
14 dec : Sediul De’Longhi, intre orele 09.00-15.00
15 dec : sediul Emerson, sala “ Auditorium Charles F. Knight “, intre orele 10.00-15.00.

Implică-te pentru oamenii de lânga tine, pentru comunitatea din care faci parte și in primul rând pentru Tine și copiii tăi, oferindu-le acestora adevarate lecții de viață !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.