6-17 septembrie Expoziția Coloratură

Expoziția Coloratură

06 – 17 septembrie 2023, ora 17:00, Muzeul de Arta, Piața Unirii, nr. 30

Expoziția Coloratură. Ilustratorii revistelor literare pentru copii Napsugár, Szivárvány 2000-2023

Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituţie publică de interes judeţean, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, vă invită să vizitați expoziția colectivă „Coloratură. Ilustratorii revistelor literare pentru copii Napsugár, Szivárvány 2000-2023”, organizată de Fundația Culturală Napsugar.
Expoziția oferă o incursiune în lumea ilustrațiilor apărute în cele două reviste de literatură maghiară pentru copii, în ultimele două decenii. Documentează atât caracterul de laborator al revistelor, care atrage artiștii plastici din toate regiunile, cât și relația dintre literatură și artă vizuală, tehnicile variate puse în slujba educației estetice ale cititorilor.
Pe perioada expoziției vor avea loc ateliere interactive pentru adulți și copii în incinta Muzeului de Artă, respectiv în diverse școli clujene. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina https://www.facebook.com/napsugar.szivarvany.
Vă așteptăm cu drag!
Evenimentul se realizează în parteneriat cu Breasla Barabás Miklós și este organizat în cadrul proiectului fundației NapsugárLIVE. Artă și literatură pentru toți, proiect co-finanțat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, respectiv de Fondul Bethlen Gábor.
Expoziția rămâne deschisă până în data de 17 septembrie 2023.
Program de vizitare: miercuri – duminică: 10.00 – 17.00. Ultimul bilet de intrare va fi emis la ora 16:30.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.