6-22 decembrie Părinte inFlorești te indeamnă să Dăruiești

Dăruiești

Vineri, 06 – 22 decembrie 2019, ora 10:00, Cluj-Napoca

Părinte inFlorești te indeamnă să Dăruiești

Asociația Părinte inFloresti in parteneriat cu Mamprenoare și in colaborare cu Colegiul Naţional „George Bariţiu”, Școala gimnazială ‘ Iuliu Hațieganu ‘ Florești, Școala gimnazială ‘ Nicolae Iorga ‘, Grădinița cu program prelungit Florești, Școala gimnazială Luna de Sus, Liceul teoretic ‘ Eugen Pora ‘, Casa de Copii Casuta Bucuriei, Silma Optic, Cherry Beauty Lounge și FitArts Gym by Roxana Nedelcu vă invită să vă implicați in proiectul de generozitate și intrajutorare comunitară ‘ Părinte inFlorești te indeamnă să Dăruiești .

In cadrul acestui proiect, vă puteți implica Dăruind :
1. Povesti de viata, pline de suferințe și lacrimi, ale unor familii care considerati că au nevoie de sprijinul comunității.
Scrieți-ne pe laura@parinteinfloresti.ro o poveste de viață a unei familii nevoiașe menționând lucrurile de care au nevoie până la data de 11 decembrie și noi vom incerca să ii acoperim nevoile cu sprijinul comunității.

2. Donatii materiale sub formă de lucruri pentru intreaga familie / produse alimentare neperisabile / cărți și articole pentru școală
Dacă doriti să donați astfel de lucruri pentru familiile in nevoie, puteti să le strângeti intr-o cutie, să le impachetați, să puneti o etichetă pe ea care să conțină detalii referitor la conținut și să le depuneți la standul asociației de la Silma Optic si Cherry Beauty Lounge, in Cluj-Napoca si la FitArts by Roxana Nedelcu, in Floresti, in perioada 6-18 decembrie, in intervalul 10-18 in timpul săptămânii. Dacă dorești să fii contactat de beneficiarul actului tău de generozitate, puteți să menționați pe cutie și numărul Dvs de telefon sau adresa de email.

3. Timp
Scrieți-ne pe laura@parinteinfloresti.ro dacă doriți să sprijiniți proiectul și să oferiți copiilor Dvs lecția recunoștinței, vizitând impreună cu ei o familie nevoiașă și dăruind membrilor acesteia lucrurile de care au nevoie. Noi vă vom pune in contact cu aceștia.

4. Donatii
Puteți alege să faceți donații și să primiți pe baza acestora mici cadouri pentru cei dragi, sub formă de decorațiuni de Crăciun, cosmetice handmade sau bijuterii, de la standul cu lucrușoare handmade create de membrele asociației. O parte din sumele adunate vor fi direcționate către familiile in nevoie incluse in acest proiect iar restul banilor vor acoperi cheltuielile legate de organizarea și desfășurarea proiectului.
Standul il puteți găsi conform următorului program :
9-13 dec : Sediul Genpact
11 dec : Sediul Bosch, intre orele 10.30-13.00
13-15 dec : in cadrul Handmade Transilvania – Târg de Crăciun cu daruri alese, la Casino
14 dec : Targ pentru pici, mamici si tatici, intre orele 10.00-14.00
16 dec : sediul Emerson, sala “ Auditorium Charles F. Knight “, intre orele 10.00-15.00.

Implicați-vă pentru oamenii de lânga Dvs, pentru comunitatea din care faceți parte și in primul rând pentru Dvs și copiii Dvs, oferindu-le acestora adevărate lecții de viață !

Echipa Părinte inFlorești

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.