6 august Atipic Beauty

Atipic Beauty

Joi, 06 august 2020, ora 18:00, Casino Centrul Cultura Urbana, Parcul Central

Accesul liber

Atipic Beauty – a 23-a ediție

Atipic Beauty Cluj 2020 by Magda Coman.- Asociația Open Your Heart împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca vă invită la cea de-a 23-a ediție a evenimentului care a emoționat mii de oameni și a schimbat mentalitățile celor prezenți.

Pe scena Atipic Beauty vor urca 12 modele extraordinare de viață, în fotoliu rulant, ce vor rula alături de personalități locale din Cluj, cu speranța de a schimba și mai multe idei preconcepute și a arăta societății că verticalitatea, puterea și calitatea unui om nu depind de modul său de a se deplasa.

Atipic Beauty este o pledoarie despre oameni cu motivații puternice, curaj, ambiție, solidaritate și conștientizare. Este un eveniment prin care vrem să vă îndemnăm să priviți omul, nu dizabilitatea sau defectele sale, pentru că în spatele unor aparențe se pot ascunde calități minunate. Totodată, evenimentul este și despre neșansa unor oameni ce au ajuns, din diverse motive și provocări ale vieții, să depindă de un fotoliu rulant, dar tot acei oameni au reușit să doboare munți de provocări și obstacole, iar astăzi au multiple realizări și sunt o inspirație pentru cei din jur.

De altfel, este și primul show fashion organizat în România de după criza provocată de pandemia cu Covid-19. În ciuda faptului că modelele vor purta mască de protecție și nu li se va putea vedea zâmbetul, ochii și discursurile lor vă vor inspira, iar dumneavoastră veți putea admira poveștile de viață dincolo de mască.
Evenimentul va fi adaptat restricțiilor impuse de pandemie și vom asigura protecția fiecărei persoane prezente. Așa că vă așteptăm alături de noi, relaxați, fără griji, pentru a conștientiza că putem duce o viață normală și ne putem bucura în continuare de frumusețea ei, cu condiția de a ne proteja.

Ediția aceasta va fi una specială, prin care facem apel la responsabilitate și implicare. Purtând masca de protecție te protejezi pe tine, iar eu, fiind vulnerabil, am nevoie ca tu să conștientizezi asta și să îți pese. Am nevoie ca tu să respecți regulile și să mă protejezi, iar eu voi respecta regulile și te voi proteja. Dacă toți purtăm mască, ne protejăm unii pe alții, și în felul acesta ne putem bucura de tot ceea ce ne înconjoară.

E important să trăim pentru ziua de astăzi și să o facem cu respect și responsabilitate pentru cei de lângă noi. Avem puterea de a schimba lucrurile pe care ni le dorim altfel prin exemplul personal, iar ambiția, puterea și voința pot face imposibilul să devină posibil.
“Frumusețea e în noi, nu în aparențe!”

Accesul este liber, în limita locrurilor disponibile şi se va face începând cu ora 18:00, cu parcurgerea triajului epidemiologic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.