6 decembrie Allnighter

Miercuri, 6 decembrie 2017, ora 20:00, Cinema Florin Piersic, Piata Mihai Viteazu, nr. 11

Pret bilet: 17 lei

Allnighter – eveniment dedicat iubitorilor de filme

Allnighter – evenimentul dedicat iubitorilor de filme si in special a posesorilor de StudCard revine in forta si in luna decembrie.
Vino sa vezi 3 filme , recente, celebre la un pret SPECIAL.

1. Bad Moms 2

Comedia „Mame bune şi nebune 2” continuă şirul provocărilor pentru cele mai simpatice prietene cu o nouă revoltă împotriva rigorilor societății, de această dată îndreptată împotriva marii sărbători a Crăciunului.

De parcă a organiza masa festivă nu ar fi suficient de complicat, cele trei eroine le mai au pe cap şi pe mamele lor, una mai specială şi mai pretenţioasă ca cealaltă. Până la finalul creştinei vacanţe, doamnele vor da un sens cu totul diferit expresiei “Sărbători fericite!”, dar vor ajunge în acelaşi timp să îşi consolideze relaţiile cu mamele lor.

2. Paddington 2

Cel mai simpatic ursuleţ revine în decembrie pe marile ecrane cu o nouă aventură care va încânta întreaga familie. Paddington trăieşte fericit alături de familia Brown în Windsor Gardens, unde s-a integrat de minune dăruind fericire şi marmeladă pe oriunde ajunge. În timp ce caută cadoul perfect pentru cea de-a 100 a aniversare a mătuşii Lucy, emblematicul personaj găseşte o carte unicat în anticariatul domnului Gruber şi se angajează în tot felul de activităţi pentru a strânge bani să o cumpere. Însă, atunci când cartea este furată, pentru Paddington şi familia lui devine prioritară demascarea hoţului.

3 .Murder on the Orient Express

Începe ca o călătorie interesantă cu trenul prin Europa, dar se transformă rapid într-una din cele mai misterioase, pline de suspans și palpitante povești spuse vreodată. Din romanul celui mai bine vândut autor Agatha Christie, “Crima din Orient Express” prezintă povestea celor treisprezece străini aflați într-un tren, unde toată lumea e suspectată, atunci când unul dintre ei intră în cursa contra cronometru pentru a rezolva puzzle-ul, înainte ca ucigașul să lovească din nou.

PRET BILET: pentru toate cele 3 filme – 12 Lei pentru posesorii de StudCard si 17 Lei pentru neposesori. Acestea se gasesc la caseria cinematografului Florin Piersic din data de 30.11.2017

Biletele reduse se elibereaza doar pe baza cardului de studenti StudCardd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.