6 decembrie Crăiasa Zăpezii

Miercuri, 6 decembrie 2017, ora 18:00, Casa de Cultura a Studentilor, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret bilet: intre 35 si 55 lei

Crăiasa Zăpezii

Anul acesta, Moș Nicolae a luat legătura cu noi și am plănuit împreună cu cei de la AnimaArt un cadou de neuitat pentru copii și părinți – Teatrul de Păpuși “Crăiasa Zăpezii”, unde te invităm cu drag și pe tine împreună cu cei mici din viața ta – copii, nepoți sau cunoscuți, toată lumea este invitată!

Prin atelierele, taberele, activitățile, cursurile și evenimentele pe care le organizăm pentru copii, obiectivul nostru la Lumea ca Lumea este acela de a îndruma adulții de mâine spre deprinderea de valori pozitive.

„Teatrul pentru copii este fantezie, creativitate și joc. Este fundația pe care construiești valorile, sensibilitatea și personalitatea adultului de mai tarziu” (Adriana Teodorescu, teatrolog).

Acest tip de spectacol este una dintre cele mai vechi forme de cultivare a creativității și a valorilor celor mici. Prin conținutul lor și imaginația cu care sunt transpuse în scenă, poveștile spuse de păpuși nasc sentimente de admirație față de eroii nobili, buni, cinstiți.
Astfel se cultivă gustul pentru frumos al copiilor, îi învață ce e binele și răul, le oferă modele ce contribuie la devenirea lor intelectuală, le hrănește imaginația și le deschide inimile atât lor cât și părinților care trăiesc bucuria prin zâmbetele lor.

Vă veți bucura de un spectacol feeric, scene și personaje cu mare încărcătură emotională, care se luptă cu ele însele pentru a ajunge la adevăr, la un echilibru. Și acest echilibru se află în fuga de singurătate. Gherda și Kay s-au regăsit, nu mai sunt singuri. Vă asteptăm să le cunoașteți povestea.

Adaptare de Dana Bontidean după un text de H.Ch. Andersen
Distribuția: Enikő Takács, Leonard Viziteu, Dana Bontidean

Scenografia: Sandu Marian
Regia: Dana Bontidean
Recomandat copiilor: 3+

Biletele se comandă pe biletmaster.ro la link-ul: https://goo.gl/qnpiMv
si pe ghidlocal.com la link-ul: https://ghidlocal.com/bilete-evenimente/evenimente/craiasa-zapezii-teatru-de-papusi/#bilete

Vă invităm cu drag în univesul minunat al poveștilor !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xmanyclips