6 decembrie Povestea unui puști

Povestea unui puști

Duminica, 06 decembrie 2020, ora 19:00, online

Minitexte – Povestea unui puști, de Matei Hotăranu

Izolarea e greu de suportat pentru un adult, darămite pentru un copil! Matei nu mai rezistă să stea închis în casă, fără niciun prieten, părinții săi nu îi dau voie să iasă la joacă, așa că el decide să fugă fără știrea lor.
În scurta sa escapadă, realizează că nu era singurul care trebuia să stea în casă și că părinții săi știu, uneori, mai bine.

Matei Hotăranu (11 ani)
Matei este din București, are 11 ani și a făcut cunoștință pentru prima dată cu teatrul prin intermediul… muzicii. La vârsta de 7 ani a jucat în primul său musical, ”Sunetul Muzicii”, de la Opera Comică pentru Copii, iar în prezent joacă în ”Familia Addams”, de la Teatrul Excelsior. Cântă de la 4 ani și nu își poate imagina să activeze în alt domeniu decât cel artistic atunci când va fii mare.

regia: Olivia Grecea

Episodul se poate viziona în premieră, duminică, aici: shorturl.at/rQS17

Episodul 5

Minitexte. Cuvinte de copii” este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării. Povestea unui puști

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *