6 decembrie Și ne lasă Gazdă-n casă!

Joi, 06 decembrie 2018, ora 19:00, Auditorium Maximum, tr. Emmanuel de Martonne, nr. 1 

Intrarea liberă

Concert de colinde vechi – Și ne lasă Gazdă-n casă!

Iarna abia a început, iar noi ne pregătim să vă colindăm și inima să v-o-mbucurăm. Dacă dragul după satul de odinioară îmbrăcat în haină ninsă, albă de sărbătoare și dragul după pacea cu sunet zurgălăi din Ajunul Crăciunului vă mistuie inima, haideți atunci să retrăim împreună aceste frânturi de Rai. Ne întoarcem cu 100 de ani în urmă, și petrecem un Ajun de Crăciun, așa cum a fost el trăit în 1918 de țăranii noștri, după ce românilor de pe aceste meleaguri le-au fost întipărite în minte în ultimii ani norii negri ai războiului dar, mai pe urmă, cerul senin și izbăvitor al Marii Uniri.

Cu mic cu mare vă așteptăm la a patra ediție a concertului nostru de colinde vechi, în ziua de Sfântul Nicolae (6 Dec.), de la ora 19.00, la sala Auditorium Maximum, ca să descoperim împreună bucuria sărbătorilor care ne bat la ușă.

Așa că, slobozi-ne gazdă-n casă, în suflet, pentru că suntem siguri că v-ați pregătit de sărbătoare încă de pe acum. Crăciunul e pe drum și vine repejor. Vine cu colaci, vin, nuci și mere pentru colindători, dar și cu bucurie sfântă. Aduceți cu domniile voastre voia bună, dorul și dragul de colindă!

Vă așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.