6 februarie Radiografia startup-urilor de succes

Marţi, 06 februarie 2018, ora 17:00, Grand Hotel Napoca, str. Octavian Goga, nr. 1

Accesul gratuit

Radiografia startup-urilor de succes

BT Club si Bogdan Codreanu, Startup Mastery, te invita la un seminar gratuit in cadrul caruia ti se va dezvalui ce trebuie sa faci la inceput de drum, dar mai ales care sunt greselile fatale pe care sa le eviti in drumul spre succes intr-un startup.

Stiai ca majoritatea startup-urilor de succes din intreaga lume sunt construite, si chiar functioneaza in continuare, pe baza unei metodologii care s-a demonstrat ca are sanse mari de reusita?

Din fericire, ea a fost descrisa de nenumarati fondatori de startup-uri de renume, in diverse studii si carti, si este predata la cursuri de profil inintreaga lume, astfel incat acum oricine o poate aplica, pas cu pas, pentru a maximiza sansele de transformare a unei idei de afaceri intr-un startup de succes.

La finalul acestui workshop vei avea un ghid cu greselile dezastruoase pe care sa le eviti, pe de o parte, si cu toti pasii pe care sa ii urmezi pentru a-ti spori la maximum sansele de reusita in startup, pe de alta parte.

In plus, vei afla:

care sunt greselile de evitat privind: alegerea domeniului, strategia, implementarea, testarea, previzionarea vanzarilor, stabilirea preturilor si a costurilor, definirea si analiza competitiei;
cum sa reduci timpul investit si cheltuielile pana vei avea primii clienti multumiti;
cum sa gandesti ca un antreprenor de succes si sa eviti deciziile nefaste intr-un startup;
cum sa iti organizezi activitatea in primele luni de startup, astfel incat sa profiti la maximum de resursele avute la dispozitie;
cum masori corect evolutia startup-ului si cum/cand decizi daca sa continui sau sa iti schimbi modelul de business.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.