6 iulie Business MoM Club

Joi, 06 iulie 2017, ora 18:00, Nomad Gastro Pub, str. Baba Novac, nr. 19

Contribuție:  30 lei

Business MoM Club – editia III

Dragi mamici antreprenor, vă invităm cu drag și voie buna la cea de-a treia întâlnire marca Business MoM Club din Cluj-Napoca!

Business MoM Club îşi propune să creeze o comunitate la genul feminin, cu accent pe mame, fie ele antreprenori, sau care își doresc să devină antreprenori, care se sprijină, se încurajează, își oferă soluții concrete la probleme specifice legate de antreprenoriat. Activitatea clubului se centrează pe dezvoltarea membrilor săi, oferind acces la informaţii relevante, schimburi de idei, networking de calitate şi posibilitatea de a iniția și de a contribui în mod activ la proiectele asociaţiei Happy Moms.

Pentru a face parte din acest club nu trebuie să fii deja mămică sau antreprenor, ci doar să fii deschisă la networking și a învăţa lucruri noi despre antreprenoriat.

În această ediție, vom vedea care sunt pașii dintre idee și succes, mulțumită celor două invitate ale noastre:
– Adriana Tiron Tudor, profesor universitar doctor din octombrie 2007 până în prezent Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Departamentul de Contabilitate și Audit, cadru universitar din 1991. Doamna Tiron Tudor este o persoană deosebit de jovială şi deschisă. Deşi are multiple titulaturi în România şi străinătate, având o vastă experiență profesională şi socială, dobândită prin implicarea în proiecte universitare, de cercetare sau din mediul de afaceri, dânsa reuşeşte să se apropie de studenți prin căldură şi implicare. Cv-ul său impresionant este dovada unei munci făcute cu suflet şi dedicare, fiind persoana potrivită pentru a lămuri orice provocare de ordin contabil.

– Dana Bonțidean, director artistic, fondatorul companiei de teatru AnimaArt. Licențiată în arte, profilul Artă Teatrală, specializarea actorie la universitatea clujană “Babeș-Bolyai”, Dana a fost angajată a Teatrului de Păpuși Puck în perioada 1990-2013. În toți acești ani a acumulat experiență și s-a bucurat de numeroase premii de interpretare și participări la festivaluri naționale și internaționale ale teatrului de gen.
În prezent este director artistic, fondatorul companiei de teatru AnimaArt și colaborează cu diferite asociații culturale.
Pe lângă munca sa ca artist păpușar, Dana a colaborat în proiecte de teatru dramatic, iar spectacolele ,,Istoria comunismului povestită pentru bolnavii mintali’’ și ,,Femeia ca un camp de luptă’’, de Matei Vișniec, în regia Monei Marian, i-au adus recunoaștere internațională.
Dana este un artist care a distrus bariere pentru a se elibera pe sine de anumite constrângeri, concepte învechite, idei eronate și false. Și-a dezvoltat imaginația, creativitatea și spontaneitatea printr-un stil de muncă profesionist și printr-o permanentă nevoie de cunoaștere.
Dana ne va vorbi despre businessul din domeniul artei animației în cultura românească, referindu-se, cu precadere, Clujului.

Vă așteptăm cu drag pentru a descoperi experiențele și informațiile prețioase ale invitatelor din această ediție Business Mom Club Cluj.

Detalii suplimentare şi confirmarea participării se face pe e-mail: happymomscluj@gmail.com, până la data de 6 iulie 2017, ora 13.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.