6 iulie Cum să-ți reinventezi viața

Joi, 06 iulie 2017, ora 18:30, Libraria Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Cum să-ți reinventezi viața – lansare de carte

Librăria Bookstory și Editura Trei vă invită la evenimentul de lansare a cărții Cum să-ți reinventezi viața, de Jeffrey E. Young și Janet S. Klosko.
Invitate:
Oana Luiza Rebega, psiholog
Gabriela Domnița, psiholog.

Ți se întâmplă adesori să pui nevoile celorlalți mai presus de ale tale? Te panichezi când persoana iubită te amenință că te părăsește? Te temi în mod exagerat de boli și de eșecuri financiare? Ești veșnic nemulțumit, în ciuda reușitelor personale și profesionale?

Autorii acestei cărți, celebri specialiși în psihoterapia cognitivă, te ajută să identifici cele 11 “capcane mentale” asociate cu diversele comportamente distructive și cu imaginea negativă de sine. Pe baza unor studii de caz, a unor chestionare de autoevaluare, dar mai ales a unor tehnici bazate pe controlul emoțiilor, gândurilor și comportamentelor, vei învăța cum să “spargi” ciclul reacțiilor autodistructive și cum să te bucuri de o viață împlinită, evitând “capcanele” vieții – de la sentimentul de abandon și de la dependență, până la excluderea socială, deprivarea emoțională, eșec și vulnerabilitate.

Gabriela Domnița este psiholog și psihoterapeut cognitiv-comportamental în Cluj Napoca, lucrează cu copii și adulți de aproximativ 10 ani. Psihoterapia îi oferă privilegiul de a însoţi, cu curiozitate şi compasiune, diverşi oameni în experienţele lor cotidiene sau mai puţin obişnuite.

Oana Rebega este doctor în psihologie, psiholog clinician și consilier psihologic. E cercetător în cadrul Laboratorului de Psihologia Dezvoltării, UBB și lucrează în cabinetul individual de psihologie.
Vorbește cu pasiune despre copii, adolescenți și relații, despre educație, creativitate, povești, joc și joacă și citește cărți din mai toate domeniile pentru a înțelege mai bine temele care o interesează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.