6 iunie Avanpremieră Jurassic World: Fallen Kingdom

Miercuri, 06 iunie 2018, Cinema City Iulius, Cinema City VIVO!

Jurassic World: Fallen Kingdom (Jurassic World: Un regat în ruină) – regia:J.A. Bayona

Au trecut trei ani de când parcul tematic și stațiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supraviețuit sunt acum pe cont propriu în junglă.

Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen și Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas de la erupția iminentă a vulcanului. Owen e hotărât să-l găsească pe Blue, raptorul său lider, care e dispărut în sălbăticie, iar Claire a ajuns să respecte aceste creaturi care au devenit acum o cauză în care crede și pentru care se luptă. Cei doi ajung pe insulă cu misiunea de a salva dinozaurii, dar descoperă o conspirație care ar putea reîntoarce întreaga noastră planetă la o stare de lucruri extrem de periculoasă, și care nu a mai fost văzută din timpuri preistorice.

Plin de aventuri, mister și suspans, acest nou capitol din Jurassic World ne prilejuiește reîntâlnirea cu personajele noastre favorite și cu dinozaurii pe care îi îndrăgim din capitolul anterior, și ne promite noi aventuri, mai terifiante și mai emoționante ca nicidoată, odată cu introducerea în poveste a unor specii noi.

Cu: Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, BD Wong

Gen film: Acţiune/ Aventuri/ SF

Program:

Cinema City Iulius: 14:40(3D, 4DX), 16:30(3D), 19:10(3D), 21:50(3D), 22:40(3D, 4DX)

Cinema City Polus: 16:40(3D), 19:20(3D), 22:00(3D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.