6 iunie Metoda Paleo

Joi, 06 iunie 2019, ora 18:00, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Intrarea liberă

Metoda Paleo – lansare de carte

Metoda Paleo este prima carte care explică modul în care această abordare poate favoriza o recuperare deplină în urma bolilor autoimune. Citind această carte puteţi afla ce anume să mâncaţi pentru a vă putea întări sistemul imunitar, reduce bolile inflamatorii şi a vă ajuta corpul să se vindece.

Veţi descoperi modul în care anumite schimbări simple în stilul de viaţă – împreună cu schimbările regimului alimentar – vor avea ca efect îmbunătăţirea considerabilă a stării voastre de sănătate.

Vom înţelege de ce alimentele considerate „sănătoase“ – cum ar fi cerealele integrale, boabele de soia şi produsele lactate cu conţinut scăzut de grăsime – pot contribui la devoltarea condiţiilor pentru bolile autoimune.

Diagnosticarea cu o boală autoimună poate părea o condamnare pe viaţă, dar, respectând Metoda Paleo, vă puteţi simţi din nou bine

Vă invităm la o întâlnire interactivă, axată pe prezentarea de probleme și soluții concrete venite din partea unui specialist în nutriție și a unei experiențe personale în abordarea nutrițională zi de zi a unor boli autoimune.

Despre invitate:

Anca Nicolae este Nutrition and Health Coach (Irish Institute of Nutrition and Health):
Cu câțiva ani în urmă am fost diagnosticată cu o boală autoimună, fapt care m-a mobilizat să caut răspunsuri, să înțeleg ce se întâmplă în corpul meu. Pentru că am simțit pe propria-mi piele impactul pe care alimentația îl are asupra noastră, am studiat nutriția integrativă și vreau să împărtășesc cu voi cunoștințele mele. Sunt fondatoarea grupului de suport Hashimoto România, destinat tiroiditei autoimune, grup care militează pentru remisia autoimunității prin schimbări în alimentație și stil de viață.

Cristina Suciu:
Salut! Am început în septembrie 2017 dieta autoimună și viața mea s-a schimbat cu totul de atunci. Dacă și tu suferi de o boală autoimună sau dacă pur și simplu îți dorești să duci o viață mai sănătoasă, te invit să citesti articolele mele și să încerci rețetele. Mâncarea bat-o vina

Vă așteptăm cu drag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *