Sambata, 06 mai 2023, ora 10:00, Picapam, str. Ion Mester, nr. 10

Intrarea libera (pentru vizitatori)

Bookisit – târg de carte second-hand – editia a 9-a      Bookisit 

Organizat în jurul conceptului # # #, #, târgul este o inițiativă autohtonă de promovare a lecturii, care a reuşit încă de la prima ediţie să aducă împreună părinţi şi copii pasionaţi de cărţi!

Te aşteptăm cu familia sâmbătă, 6 mai 2023, 10:00-16:00, la Picapam, să răsfoieşti şi să cumperi, să asculţi şi să recomanzi, să ne cunoaştem şi să bem o cafea!

Pentru ca părinții să aibă răgaz de răsfoit și-o cafea bună, le-am pregătit celor mici două ateliere, gratuite, dra cu înscriere.

Atelier de dezvoltare a încrederii în sine (5+), de la 11:00 la 11:45, susținut de Ramona Cotruș. Înscrierea este necesară.
Găsești aici formularul https://forms.gle/jmpGzmktGNftekPdA iar mai jos, link către eveniment: https://fb.me/e/1bNAhGepi

Atelier de mindfulness pentru copii (4+), de la 14:00 la 15:00, susținut de Andrada Costea.
Înscrierea este necesară.
Găsești aici formularul https://forms.gle/jmpGzmktGNftekPdA iar mai jos, link către eveniment: https://fb.me/e/1296MVFZL

Ajută-ne şi tu! Alege alături de copilul tău o carte din biblioteca personală pe care aţi îndrăgit-o și aţi recomanda-o și altcuiva (0-16 ani) și veniți să ne-o aduceți pe 6 mai, la târg. Noi ne asigurăm că va ajunge unde este nevoie.

Poveștile care merită aduc prietenii împreună.