6 mai I Feel Pretty

Duminica, 6 mai 2018, Cinema City Iulius, Cinema City VIVO!, Cinema Florin Piersic

I Feel Pretty (Hai, că sunt belea!) – regia: Abby Kohn, Marc Silverstein

I Feel Pretty urmărește povestea unei femei obișnuite, Renee Bennett, care se confruntă zilnic cu sentimente de nesiguranță și inadecvare. Într-o zi, după ce cade de pe bicicletă și suferă o lovitură la cap, ea se trezește crezând că este cea mai frumoasă și capabilă femeie din lume.

Renee crede că o vrajă a făcut-o brusc minunată, cu excepția faptului că, pentru toți ceilalți, ea arată exact la fel. Cu această nouă încredere, ea este capabilă să-și trăiască viața fără teamă și fără rețineri, însă ce se va întâmpla când își va da seama că aparența ei nu s-a schimbat niciodată? Încrezătoare, Renee avansează brusc în rândurile companiei de cosmetice, câștigând respectul șefului ei, Avery LeClaire.

Cu noua ei siguranță de sine vine suprasolicitarea, și chiar tendința de a-i trata pe cei “mai puțin fericiți din punct de vedere genetic” în același fel lipsit de considerație în care oamenii o tratau pe ea. În cele din urmă, Renee își dă seama că “vraja” a fost ridicată, însă prin intermediul acestui proces a învățat că frumusețea adevărată nu este cea exterioară.

Cu: Michelle Williams, Emily Ratajkowski, Busy Philipps, Amy Schumer, Tom Hopper

Gen film Comedie

Durata 110 minute

Program:

Cinema City Iulius: 12:50, 15:20, 17:40, 20:00, 22:30

Cinema City Polus: 12:30, 14:50, 17:10, 19:30, 21:50

Florin Piersic 16:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.