6 mai Sounds of India

Sambata, 6 mai 2017, ora 20:00, Nomad Gastro Pub, str. Baba Novac, nr. 19

Intrare liberă

Sounds of India

Nomad Gastro Pub vă invită  la o seară dedicată cinematografiei indiene, mai exact muzicii filmelor anilor 60/70. Adina Adriana Galani este cea care ne va plimba prin subtilitățile muzicale indiene și printre versurile pline de simbolism și iubire.

Pasionată de cultura indiană, a descoperit cum anumite aspecte muzicale cinematografice, Bollywood Golden Era of 60s,70s, Ghazal-urile anilor 80s și nu numai, toate acestea au rădăcini adânci în muzica clasică indiană. Este singura artistă de origine română, care cântă și simte sunetul nostalgic al muzicii clasice din vremurile de început ale cinematografiei din India.

”Tematica muzicală este iubirea, am încercat să o redau în cât mai multe aspecte, de la prima melodie (Satyam Shivam Sundaram), cu nuanța devotională, trecând prin latura de “flirt” al lui Krishna cu Radha (Mohe Panghat Pe), aspectul sofisticat al expresiei iubirii redat absolut minunat în cea de-a patra melodie unde eroina aseamănă sentimentele ei cu o floare de tuberoză (Rajnigandha). Iubirea inocentă se dezvăluie prin piese ca “Sola Baras Ki” unde este naivă dar profundă, nostalgică dupa vremurile copilăriei exprimată într-un ghazal foarte cunoscut “Woh Kaagaz ki Kashti”. Adina Adriana Galani.

Vă invităm la Sounds of India. Expression of love, through songs, from the stars to the… stars!

Rezervări: 0364-401546

6 mai Sounds of India

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top