6 martie Allnighter

Marţi, 06 martie 2018, ora 20:00, Cinema Florin Piersic, Piata Mihai Viteazu, nr. 11 

Pret bilet: 20 lei

Allnighter

Primăvara începe cu Allnighter !
La început de martie, StudCard îți aduce un maraton de filme noi, mult așteptate și la un super- preț!

 1. Den of Theves

Planul jafului suprem porneşte de la ideea scoaterii din circulaţie a fabuloasei sume de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant department al poliţiei din Los Angeles.
Atunci când găştile de infractori au şi insigne de poliţişti, te întrebi dacă pericolul real îl reprezintă hoţii sau forţele de ordine.
Gerard Butler şi 50 Cent vin pe marile ecrane din 19 ianuarie în acţiunea explozivă ,,Frăţia Hoţilor”, un film distribuit de Vertical Entertainment.

2. Wonder

Bazat pe bestseller-ul omonim, filmul „Minunea” transpune pe marile ecrane povestea emoţionantă a lui August Pullman, un copil diferit, dar cu o inimă uriaşă. Pentru că s-a născut cu un chip diferit, a fost ferit de sistemul public de învăţământ, însă acum Auggie se încăpăţânează să intre în clasa a V-a la o şcoală publică, unde va deveni un fel de erou pentru colegi.

În timp ce familia, noii colegi şi întreaga comunitate se trăduieşte să-l trateze cu înţelegere şi compasiune, băiatul porneşte într-o misiune extraordinară care îi va uni pe toţi şi le va demonstra cum o persoană nu se poate alinia normelor atunci când este născută să se remarce.

3. Maze runner: The Death Cure

Finalul epic al seriei Maze Runner, Thomas conduce grupul său din Luminiș în ultima și cea mai periculoasă misiune de până acum. Pentru a-și salva prietenii ei trebuie să intre în Ultimul Oraș, un labirint controlat de RAU care se dovedește a fi cel mai periculos dintre toate. Oricine scapă cu viață va obțne răspunsuri la întrebările pe care cei din Luminiș le-au pus încă de la început.

Pret bilet: pentru toate cele 3 filme – 15 Lei pentru posesorii de StudCard și 20 de Lei pentru neposesori. Acestea se găsesc la caseria cinematografului Florin Piersic..

Biletele reduse se eliberează doar pe baza cardului de studenți StudCard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.