6 martie Lady in red și Bigg Dimm a’Band

Marţi, 06 martie 2018, ora 20:00, Academia de Muzică Gheorghe Dima, str. I.C. Bratianu, nr. 25

Intrarea libera

Lady in red și Bigg Dimm a’Band

Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, vă invită să sărbătoriți Ziua femeii în stilul Bigg Dimm a’Band, prin cele mai frumoase cântece de dragoste!

Desfășurându-se sub genericul Lady in red, spectacolul propune un program pe toate gusturile: Sting, Stevie Wonder, Ed Sheeran, Marcus Miller, George Michael și Linkin Park, evenimentul constituindu-se într-un omagiu adus acestor mari artiști.

Acompaniamentul este asigurat de orchestră de coarde, big band, trupă, backing și soliști vocali.

Iar ca să fim în ton cu tema, avem și un dresscode: rosu și negru, dar cele mai importante accesorii sunt zâmbetul și buna-dispoziție.

Bigg Dimm A’Band este o trupă alcătuită în luna octombrie 2010 şi compusă din 25 de oameni care au păşit acelaşi prag al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj. Scopul înfiinţării acestui Big Band a fost de a oferi studenţilor Academiei de Muzică şi alte posibilităţi de exprimare şi de studiu, pe lângă cele clasice, precum şi de a aborda un alt segment al pieţei muzicale naţionale şi internaţionale. Condus de conf. univ. dr. Răzvan Metea, band-ul cuprinde tinere talente cu foarte mare potenţial, muzicieni desăvârşiţi, ce abordează o paletă largă de genuri muzicale cântând piese din repertoriul anilor ’30, ’40 până în zilele noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.