6 noiembrie FISC – Maraton de Stand Up Comedy

Maraton de Stand Up Comedy

Miercuri, 06 noiembrie 2019, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret bilet: 50/ 60 lei

FISC 2019 – Maraton de Stand Up Comedy

FISC a ajuns la cea de-a VII-a ediție și în prima zi se anunță o seară de maraton de senzație! Raul Gheba, Unguru’ Bulan, Sasha, Varză, Natanticu și Nicu Bendea te vor face să râzi copios într-o seară de maraton marca FISC.

Cosmin Natanticu și-a dat seama că trebuie să facă comedie prin clasa a 10-a, odată cu glumele lui Doru Octavian Dumitru. Deși nu-i place cancan-ul, e gata să ofere un show care să rupă gura târgului din Cluj Napoca.

Nicu Bendea este membru al trupei „Comedica“ începând cu anul 2004 şi, în scurt timp, a devenit unul dintre cei mai apreciaţi actori de comedie din Cluj, dar şi din întreaga ţară.

Varza, bine cunoscutul comediant din Taxi Driver va susține un show de stand up cum nu ai mai vazut.

Unguru’ Bulan, a început ca și un proiect audio care implică patru personaje: Unguru’ Bulan, Fratzică, Gushteru’ și C8ilu'(Coptilu’) toate fiind interpretate de Ciprian Cătunescu, autorul proiectului și vocea care se aude în fiecare dimineață, de luni până vineri, la Pro FM România și care aduce distracția o dată cu apariția lui pe scenă.
Raul Gheba este stand-up comediant, din Tulcea, care a participat la „Românii au talent“ și a amuzat prin umorul improvizat pe scenă.

Alexandru Sasha Robu este si el “tânăr și comediant cu o copilărie extrem de urată, iar legenda spune că la fiecare glumă a lui se naște un copil în China”! (după cum declară chiar el)

Un lucru e clar! Festivalului Internațional de Comedy, FISC e gata să aducă zâmbete largi pe buzele clujenilor!

Bilete:
• Categoria 1- 60 lei
• Categoria 2- 50 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.