6 noiembrie Paul Taylor si Hakon Kornstad Trio

Luni, 06 noiembrie 2017, ora 19:00. Teatrul Maghiar de Stat, str. Emil Isac, nr. 26-28

Pret blet: intre 20 si 50 lei

Paul Taylor si Hakon Kornstad Trio – in cadtul Transilvania Jazz Festival

Pianist consacrat și instrumentist specializat în improvizații la claviatură, Paul Taylor încântă prin muzica sa evocatoare și originală, ce combină armonii și sonorități neobișnuite cu o tehnică extraordinar de fluidă.

“Un improvizator solo de o anvergură și originalitate extraordinare” Paul Bream Jazz Alert

Håkon Kornstad vine cu Trio-ul său la Cluj Napoca! Va performa dubu-tenor, îmbinînd incredibil de frumos jazzul saxofonului său cu vocea sa de tenor, combinînd astfel arii de operă cu spiritul liber al jazzului. Aduce cu el un acordeonist celebru, pe Frode Haltli, artist al casei ECM, cunoscut atât pentru colaborările sale cu Trygve Seim, Maja Ratkje și grupul POING, cât și pentru albumele sale solo. Vor fi însoțiți la bass de Mats Eilertsen, un alt nume cunoscut în jazzul european, prin proiecte ca Tord Gustavsen Trio, trupa Nils Økland, sau propriul său Rubicon, proaspăt ieșit la ECM. Trio-ul își reinterpretează acum repertoriul cu umor, ureche proaspătă și pasiune regăsită, conferind sonoritâți noi și foarte actuale unor bucăți de operă clasică, cum nu s-a mai auzit până acum.

“Putea fi un act de circ virtuos, dar în mâinile lui Kornstad a ieșit un tur de forță muzical.” The Guardian

Biletele se pot achizitiona de pe site: https://eventbook.ro/music/bilete-transilvania-jazz-festival-2017-paul-taylor-solo-piano-uk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.