6 octombrie LogOut

Joi, 06 octombrie 2016, ora 18:00, Euphoria Music Hall, Calea Manastur, nr. 2-6

Pret bilet: 25/ 30 lei

LogOut cu Moonlight Breakfast

Te-ai satura sa nu stii unde sa iesi joia? Iti spunem noi: vii la #LogOut. Incepem devreme, cand soarele e inca sus, te incalzim la warm-up alaturi de gasca si colegi, iar apoi invitam head-liner-ul pe scena. Nu mai tarziu de 21.00, in caz ca vrei sa trezesti fresh a doua zi. So, Work Off, Life On!

Bazooka, Christie, Adita si Dan Rusanescu, intr-un cuvant Moonlight Breakfast, deschid LogOut-ul din Euphoria Music Hall cu noul album, joi de la 21.00.

Pentru prima data veti putea asculta live in Cluj piese de pe noul album, fiind compuse in acelasi stil, ce combina cu aceeasi gratie influente de Soul, Electro, Beat, Nu-Jazz, Gipsy, Jazz sau Swing.

Sunt fresh, sunt autentici, succesul lor a depasit de mult granitele Romaniei, iar show-urile lor live sunt un adevarat spectacol auditiv si vizual. Va fi placerea noastra sa-i avem pe scena in deschidere la LogOut-ul de joi si sa impartasim cu voi aceasta bucurie.

Moonlight Breakfast se evidentiază prin stilul „retroelectro” , un mixt de jazz, dance, electro, soul si multe alte condimente muzicale prin care reusesc sa creeze o armonie intre sound-ul clarinetului specific anilor ’40, al sintetizatoarelor anilor ’80 si cel al productiei contemporane de calitate.

Albumul Time al trupei a fost lansat in aprilie 2016 exclusiv in Romania, lansarea internationala si turneul european de promovare fiind programate pentru toamna acestui an.

Bilete: 25 de lei in avans, 30 de lei in ziua concertului.
Biletele în avans sunt puse în vânzare la Fabrica de Bere Ursus și Euphoria Biergarten / Cluj – Napoca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.