7–10 Iulie Street Food Festival

07 – 10 iulie, ora 10:00, Aleea Stadionului, Cluj Arena,  Parcul Central

Street Food Festival – primul festival de street food din România

Street FOOD Festival își dorește să devină un eveniment gustos și elegant, care să ofere publicului o experiență cu adevărat specială prin intermediul vendorilor prezenți la eveniment recunoscuți atât la nivel național cât și internațional, dar și prin intermediul activităților desfășurate pe tot parcursul evenimentului.

Organizatorii pregătesc şi alte momente speciale printre care: concerte de blues și jazz, cinema outdoor, meniuri pregătite de chefi cunoscuți, Kids Zone pentru familii și copii, Popup Market (în cadrul căruia vor fi exupse produse gourmet cu specific internaţional, dar şi produse bio cu scopul de a încuraja și promova micii producători locali și naționali) și multe alte surprize.

Conceptul de Street FOOD a reușit să se afirme în întreaga lume prin ingeniozitatea vendorilor, care au creat adevărate festine culinare în aer liber, reușind să uimească publicul printr-o abordare diferită de cea a servirii standard de restaurant. Bazânduse pe această ingeniozitate, organizatorii vor profita de căldura verii şi de frumusețea străzii Aleea Stadionului, platoul Sălii Polivalente şi Parcul Central, care vor deveni un adevărat paradis culinar, unde mâncăcioșii vor putea servi de la fructe de mare la deserturi și multe alte delicatese, alături de sortimente de bere artizanală sau vinuri din cele mai alese soiuri.

Din dorința de a stârni interesul publicului larg pentru street food, accesul în zona de festival va fi gratuit, însă pentru a degusta preparatele de la standuri, festivalierii vor folosi un card RFID (Radio Frequency IDentification), un card disponibil în zona de festival ce se bazează pe un sistem de plată wireless. Acest card va putea fi alimentat cu sumele dorite de fiecare festivalier în parte, urmând ca banii ce nu vor fi cheltuiți să fie restituiți la finalul Street Food Festival.

Festivalul va avea loc în una din cele mai frumoase zone ale orașului Cluj-Napoca: Aleea Stadionului, platoul dintre Sala Polivalentă Cluj-Napoca și Cluj Arena și Parcul Central Cluj.

Deci, să recapitulăm: mâncare, mâncare, bere, vin și iar mâncare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.