7-11 mai Campania Donează Sânge, Fii Erou

7 – 11 mai  2018, ora 07:30, Centrul regional de transfuzie sanguina Cluj, str. Nicolae Bălcescu, nr. 18

Campania Donează Sânge, Fii Erou

Respectând tradiția proiectului „Donează sânge! Fii erou!”, organizăm și anul acesta o campanie de strângere de donatori de sânge, particularitatea acestei campanii fiind desfășurarea la nivel național, simultan în 11 orașe din România: București, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Timișoara, Sibiu, Craiova, Tîrgu-Mureș, Oradea, Constanța și Galați, care ni s-a alăturat de curând.

Efortul nostru este constant de-a lungul anului și în afara campaniilor și încercăm să facem cunoscut în cadrul populației importanța actului donării, sângele fiind folosit atât în cazuri acute (intervenții chirurgicale pentru politraumatisme), cât și în cazuri cronice (pacienți cu anumite boli hematologice).

Prin munca noastră încercăm să ducem România la un nivel european în ceea ce privește procentul de donatori din populație astfel să devenim un model demn de urmat.

Pentru a ne atinge obiectivele propuse și pentru a demonstra că România are un spirit civic dezvoltat și în același timp comunitatea pune accentul pe adevăratele valori, avem nevoie de tot ajutorul și susținerea cu care ne puteți întâmpina.

Am fi onorați și în același timp recunoscători dacă ne veți fi alături pentru promovarea acestor valori și pentru atingerea obiectivelor mai sus menționate, împreună demonstrând încă o dată lucrurile minunate care se pot realiza prin efortul comun al comunității.

Un eveniment sponsorizat de Sykes Romania !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.