7-8 iulie ReClothing

ReClothing 7-8 iulie

07 – 08 iulie 2022, ora 10:00, Iulius Parc, str. Alexandru Vaida Voevod

ReClothing – târg de vară în grădină  ReClothing 7-8 iulie  ReClothing 7-8 iulie 

Târgul de haine ReClothing revine intr-o locație specială, cu și mai multe surprize.

Vara aduce un nou târg caritabil marca JCI Cluj, în cadrul căruia peste 1.000 de articole vestimentare vor primi o a doua șansă. De data aceasta ne vedem la Iulius Parc, unde vom resimți atmosfera relaxantă de vacanță și ne vom bucura de o priveliște de poveste.

Vei găsi la evenimentul nostru haine în stare excepțională, în tendințe, dar care nu își mai găsesc locul în anumite garderobe. Evenimentul face parte din cadrul proiectului ReClothing, prin care ne propunem să reducem risipa din domeniul vestimentar. În plus, vom avea și o mini colecție marca JCI.

Așa cum v-am obișnuit, târgul de haine aduce fapte bune. Mai exact, fondurile vor fi direcționate în hub-ul nostru educațional dedicat copiilor refugiaților din Ucraina!

Ajută-ne să ajutăm! Hai la târg, iar cumpărăturile tale se transformă în bucurii pentru cei aflați în nevoie. Te așteptăm cu o mulțime de surprize!
*În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentul se va desfășura în incinta Iulius Mall.

Vrei să donezi haine?  Știm că e posibil ca după curățenia din garderobă să fi rămas cu o mulțime de articole vestimentare pe care nu le mai porți. Dă-ne un mesaj! Noi le vom colecta și le vom transforma în gesturi frumoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.