7-9 iulie Scoala Managerilor de Voluntari

07 – 09 iulie 2016, ora 10:00, Pro Vobis, str. Virgil Fulicea, nr. 1

Taxa de participare: 350 lei

Scoala Managerilor de Voluntari – a doua editie

Pro Vobis revine cu cea de-a doua editie a Scolii Managerilor de Voluntari (SMV), destinata organizatiilor si institutiilor care implica voluntari!

De aceasta data, va propunem un training intensiv de 2 zile si jumatate (15 ore de training), la Cluj-Napoca, care iti dezvolta principalele abilitati de care ai nevoie pentru un management profesionist al voluntarilor din organizatia ta: leadership, lucru in echipa, comunicare, asertivitate, managementul conflictului, monitorizare si evaluare, managementul performantei. In plus, obtii informatii pertinente si clare despre cadrul legislativ cu privire la voluntariat si instrumentele pe care le poti folosi in managementul voluntarilor.

PROGRAMUL CURSULUI
Joi, 7 iulie, orele 10-18
Vineri, 8 iulie, orele 10-18
Sambata, 9 iulie, orele 10-13.30

SMV se bazeaza pe sistemul de management al voluntarilor in 9 pasi, imbunatatit si testat de Pro Vobis in cei peste 15 ani de consultanta si training in domeniul gestionarii voluntarilor si al programelor de voluntariat. Folosim metodologii interactive, care faciliteaza transferul de informatie si acumularea de cunostinte si care includ studii de caz si simulari ale unor situatii cu care managerii de voluntari se intalnesc in mod frecvent.

DIPLOME
Absolventii Scolii Managerilor de Voluntari vor primi diplome de certificare a calitatii de Manager de Voluntar de catre Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat. Diplomele nu sunt acreditate ANC.

BONUS!
Trainerii nostri sunt gata sa iti raspunda – atat la curs, cat si ulterior acestuia* – la intrebari pornind de la nelamuririle tale si situatii reale cu care te-ai confruntat in trecut sau pe care le vei intampina in aplicarea celor invatate. Absolventii Scolii Managerilor de Voluntari beneficiaza gratuit de 30 de zile* de consultanta online din partea trainerilor Pro Vobis, pe marginea subiectele abordate.

* ne poti trimite intrebarile tale suplimentare in interval de 30 de zile calendaristice de la data incheierii SMV.

ECHIPA DE TRAINERI PRO VOBIS
– Cristina Rigman, Corina Pintea si Diana Bere – traineri acreditati ANC
– echipa cu peste 10 ani de experienta si peste 120 de cursuri livrate

INSCRIERE
Pentru a te inscrie la Scoala Managerilor de Voluntari, te rugam sa completezi acest formular online http://goo.gl/forms/Pl6XnUOER0h0zdfi2 , dupa care vei primi o confirmare prin e-mail. Confirmarea locului este posibila doar in urma achitarii taxei de participare. Nota: In cazul in care numarul de inscrieri este insuficient derularii training-ului in conditii optime, ne rezervam dreptul de a reprograma evenimentul. In acest caz, in functie de alegerea cursantului, taxele deja achitate vor fi returnate sau reportate pentru editia de toamna a SMV.

Pentru alte informatii sau intrebari va rugam sa ne contactati la adresa training@provobis.ro, telefon 0264 412 897.

DESPRE NOI

Scoala Managerilor de Voluntari este un eveniment Pro Vobis – Centrul National de Resurse de Voluntariat (www.provobis.ro) care isi propune sa ofere sprijin organizatiilor si institutiilor care lucreaza cu voluntari in vederea cresterii calitatii implicarii voluntarilor si cresterii calitatii experientei de voluntariat. Misiunea noastra este de a dezvolta voluntariatul prin activitati de instruire, consultanta, cercetare si facilitarea colaborarii tuturor factorilor interesati si de a promova voluntariatul in Romania ca resursa viabila si de neinlocuit in solutionarea problemelor cu care se confrunta societatea. Pro Vobis a crescut dintr-o organizatie umanitara infiintata de voluntari in 1992 la Cluj-Napoca intr-un centru de voluntariat de succes care, inca din 2002, actioneaza la nivel national prin proiecte inovatoare, campanii de advocacy, evenimente de anvergura, resurse, si servicii de training pentru manageri de voluntari si servicii de consultanta pentru ONGuri si institutii. Pro Vobis este afiliat la Centrul European de Voluntariat din anul 2001, avand astfel acces la resurse externe care ne ajuta sa dezvoltam servicii si proiecte inovative, la standarde inalte de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.