7-9 mai Teatrul Obiectelor

Teatrul Obiectelor

07 – 09 mai 2021, ora 16:00, Magic Puppet, b-dul Eroilor, nr 16

Participarea liberă (în limita locurilor disponibile)

Teatrul Obiectelor – atelier de mânuire în teatrul de animație

Vrei să descoperi o altă latură a artelor performative? Te-ai întrebat vreodată cum poți face un obiect să prindă viață? Sau pur și simplu vrei să afli câteva din tainele teatrului de animație?
Atunci te așteptăm în zilele de 7, 8 și 9 mai de la ora 16 la 20 la sala noastră la un atelier de animație de obiect. Atelierul este coordonat de Delia Gavlițchi, regizor cu experiență în teatru de animație și manager cultural.

Pentru a putea participa vă rugăm să vă înscrieți aici https://www.surveymonkey.com/r/2CBTL2D până cel târziu în 6 mai ora 12, pentru a ne putea organiza

Acest atelier e creat din dorința echipei Magic Puppet de a promova teatrul de păpuși publicului tânăr și adult și face parte din proiectul ”20k leghe sub mări”, proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

„Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.” Teatrul Obiectelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.