7 august America’s Sweethearts

Luni, 07 august 2017, ora 13:00, Cinema Victoria, b-dul Eroilor, nr. 51

America’s Sweethearts (Răsfățații Americii) – regia: Joe Roth

Kiki Harrison (JULIA ROBERTS), este asistenta devotată a frumoasei vedete narcisiste Gwen Harrison (CATHERINE ZETA-JONES). De asemenea, ea este şi sora lui Gwen. Viaţa alături de sora sa nu a fost niciodată uşoară pentru încăpăţânata şi timida Kiki. Acum, însă, este pe cale să devenă şi mai grea din momentul în care acceptă să îi ajute pe Gwen şi pe soţul ei de care se despărţise, Eddie Thomas (JOHN CUSACK), să se întâlnească pentru o ultimă apariţie în public cu scopul de a promova ultimul lor film.

Agentul de presă veteran Lee Phillips (BILLY CRYSTAL), aflat pe punctul de a fi înlocuit de mai tânărul său protejat, este desemnat să organizeze acest eveniment mult aşteptat. Cu Kiki pe post de armă secretă, Lee poate face acest weekend să treacă fără nicio problemă.

La prima vedere ar părea că cea mai mare provocare a lui Lee şi Kiki este să menţină pacea între Gwen şi Eddie şi să le păstreze imaginea publică intactă. Însă Kiki descoperă o preocupare în plus în momentul în care prietenia ei de lungă durată cu Eddie începe în mod surprinzător să ia o turnură romantică.

Cu: Julia Roberts, Catherine Zeta-Jones

Gen film Comedie

Durata 85 minute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.