7 decembrie Dăruiește din suflet pentru Spitalul de Copii

Joi, 7 decembrie 2017, ora 19:00, Cinema Florin Piersic, Piata Mihai Viteazu, nr. 11

Intrarea libera

Dăruiește din suflet pentru Spitalul de Copii – Gală caritabilă

Ddaruim din suflet si ne bucuram de un show complet: muzica, dans, tombola cu multe premii si after-cocktail. Vor urca pe scena: Iris, Trupa Incognito, TzikaSaxOrchestra, Katya, TDance – be a dance star, Clubul Vedetelor, si, binenteles, al nostru drag prezentator Bogdan Bob Radulescu!!!!

Intrarea este libera, dar am aprecia un join cinstit pe evenimentul fb, din pure motive organizatorice.

Donatiile se vor face la fata locului, in urnele special amplasate. Puteti ajuta si cumparand obiecte si decoratiuni de Craciun facute de copiii de la Gradinita PANDA, elevii de la Scoala Gimnaziala “Ion Creanga” Cluj-Napoca si cei de la Liceul Teoretic “Nicolae Balcescu”, Cluj , sau cumparand bilete la TOMBOLA cu premii consistente: abonamente la UNTOLD si Neversea, bilete la Lord of the Dance, locuri la petrecerea de Revelion de la Grand Hotel Italia, vouchere de 600 lei de la Urma Fashion, curatenie profesionala de Craciun de la Luna Cleaning, abonamente pentru a fi in forma maxima de la Emilia Cotul (Personal Trainer) proceduri cosmetice si dentare de infrumusetare, machiaje de ocazie si multe altele!

Daca totusi timpul nu va permite sa ne fiti alaturi, puteti ajuta si altfel: prin donatii in contul IBAN al Asociatiei Lions Hope Cluj-Napoca: RO79BTRLRONCRT0406639501, deschis la Banca Transilvania.

SCOPUL
Ediția de anul acesta, a treia, a campaniei și a Galei ”Dăruiește din Suflet” este dedicată copiilor noștri. Tuturor copiilor noștri, indiferent că sunt cei din Cluj-Napoca, din Turda, din Valea Ierii, Aghireșu, din alte sate ale Clujului, sau din alte sate și orașe ale Transilvania. Pentru că este dedicată renovării și modernizării secției de chirurgie și ortopedie pediatrică din cadrul Spitalul Județean de Urgență pentru Copii de pe Calea Moților.

Da, e cel căruia i se mai spune și Pedi 1, deși corect spus ”Pedi 1” e doar una dintre clinicile din cadrul Spitalului. Singurul căruia i se spune simplu ”Spitalul de Copii”. The one and only. Pentru că așa îl știu toți clujenii, de generații întregi. Și nu doar clujenii. Pentru că minim 20.000 de clujeni, bistrițeni, sălăjeni, alba-iulieni, sătmăreni, băimăreni, orădeni și până la urmă români din toată țara vin aici anual să își trateze micuții. Anul trecut, spre exemplu, capacitatea a fost depășită cu 8.000, ajungându-se la 28.000 de pacienți tratați. Oricare dintre ei ar fi putut fi fiul sau nepotul tau, fiica unui prieten, copilul celei mai bune prietene ale tale!

Dacă Unitatea de Primiri Urgențe este una dintre cele mai moderne asemenea unități din zonă, proaspăt renovată și dotată, dacă medicii sunt lăudați în toată țara, nu același lucru se poate spune despre condițiile de cazare din secții…Ajunși acolo, părinții, bunicii, rudele, prietenii părinților celor internați, cu toții se confruntă mereu cu aceleași probleme: paturi puține, șubrede, cu saltele rupte, pereți cu vopsea scorojită, instalații electrice antice, grupuri sanitare nerenovate, gresie, faianță și ”mozaic” greu de igienizat în loc de tarchet, geamuri care nu se închid întotdeauna bine…
Dacă în privința numărului de paturi nu putem face nimic (de fapt, am putea, dar s-ar numi ”spital nou, monobloc”…), pentru restul cu siguranță putem face! Schimbăm, renovăm, modernizăm. Aducem și scaune noi și confortabile, ca măcar de atât să aibă parte însoțitorii copiilor în lungile nopți de veghe.

Începem cu secția de chirurgie și ortopedie pediatrică din cadrul Clinicii cu același nume (etajul 2), cu cele 50 de paturi ale sale și a sa scară de incendiu incompletă (vin poze și explicații în curând), cu al său ”mozaic” care datează dintre cele două războaie mondiale. Transformăm în ceva nou și vesel. Cu minim 25.000 de euro. Cu mai mult de atât, facem și mai multe! Treptele donațiilor cresc din 10.000 în 10.000 de euro, iar cu ele creștem și noi spațiul transformat și dotările cumpărate pentru întreaga Clinică.

Ofertele și devizele vor fi publice, vă cerem sprijinul și sub formă de donații în materiale și manoperă, sau în recomandări pentru ambele, și apoi luăm împreună deciziile cele mai bune pentru copiii noștri!

UNDE PUTEȚI DONA?
Direct la Gală, sau în contul IBAN al Asociației LIONS HOPE CLUJ NAPOCA:
RO79BTRLRONCRT0406639501
deschis la Banca Transilvania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.