7 decembrie Tradiții de Iarnă

Tradiții de Iarnă 2021

Marti, 07 decembrie 2021, ora 11:00, Piața Avram Iancu, Cluj-Napoca

Tradiții de Iarnă – târg de Crăciun Tradiții de Iarnă

Vă invităm călduros la primul nostru eveniment de iarnă organizat în Piața “Avram Iancu”.
În cadrul evenimentului, veți putea vizita 22 de căsuțe de poveste, unde vom expune și oferi spre vânzare produse tradiționale executate manual, de mâinile dibace ale meșterilor noștri populari și vă vom omeni, în pragul sărbătorilor, cu must, turte și prăjituri de casă, realizate de dragii noștri producători locali.
De asemenea, ne dorim să vă încântăm cu ornamente de Crăciun, felurite cadouri pentru cei dragi și multe surprize la fața locului.
Printre obiectele artizanale care se pot achiziționa la evenimentul nostru se numără: produse din piele și blană, obiecte tradiționale din metal și ceramică, porțelan, costume populare autentice, decorațiuni interioare și podoabe din mărgele, jucării din lână împâslită, tricotaje, botoșei, fețe de masă și ștergare.
Vom avea și bunătăți locale, pline de savoare, care amintesc de gustul de odinioară: mere, pere, prune, zacuscă, borcane cu bunătăți pentru iarnă, lavandă, siropuri naturale și multe alte delicii de casă.
Așadar, vă așteptăm cu mare drag la acest nou eveniment, menit să vă inspire și să vă aducă mai aproape de lumea bogată a tradiției și de frumusețea datinilor noastre, mai ales acum de Sărbători
Program de vizitare: 11:00-20:00.

Împreună ducem tradiția mai departe până în 28 decembrie 2021!

Ca urmare a situației generate de Covid-19 și a limitărilor impuse privind combaterea pandemiei, vă rugăm să folosiți masca, să respectați distanțarea socială și să utilizați dezinfectantele pe care meșterii le vor pune la dispoziție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.