7 iulie The Drift

Vineri, 07 iulie 2017, ora 20:00, Parcul Central – foișor, Cluj-Napoca

The Drift – What’s new?

“Drift”-ul este un eveniment muzical-social organizat de patru ani în parcul central vara, cu scopul creării unui context de expresie liberă, un jamsession de alchimie jucăușă a comunității folosind muzica, dansul și cuvântul – un soi de strângere la horă, contemporan.

Ne strângem pentru a contribui împreună prin procesul muzical la arta de a crea un acord şi o vibraţie comună. În aceste momente starea de spirit care se creează se vede în zâmbetele şi dansurile fiecărui om prezent.

Cântăm cu viaţă, cu sinceritate, şi atenţie, cu instrumente africane şi braziliene, electronice, aduse de noi, și invităm pe fiecare să-și aducă propriul instrument și propria poveste.

Regulile jocului sunt:
– Atenția
– Respectul: față de muzică, starea momentului și față de participanți,
– colaborare/comunicare: cu fiecare dintre cei care îşi aduc energia prin glas, dans, instrumente într-un moment dat al cântării
– preferabil dacă cineva vrea să propună un cântec sau o temă muzicală, e să înceapă acel cântec sau acea temă în prima pauză care se ivește, sau să integreze cântecul în contextul cântării actuale. Fiecare are capacitatea de a simți dacă propunerile sale se integrează cu mersul grupului sau nu.

Muzica ne protejează şi ne ghidează, aşadar ne punem încrederea în necunoscutul din fiecare moment.

Vă invităm să ne aducem aminte de ce cântăm şi dansăm încă de când există omenirea.

Cercul Întreg este un proiect dedicat educaţiei alternative, axându-se prioritar pe latura expresivă a individului. Credem în unicitatea fiecărei poveşti de viaţă, încurajăm autocunoaşterea şi vizăm o dezvoltare armonioasă a individului şi comunităţii. Aceste aspecte se oglindesc în fiecare moment în care lumea se adună şi cântă împreună.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.