7 iulie Ecologizare în Parcul Armătura

Sâmbătă, 07 iulie 2018, ora 10:00, Parcul Armătura, str. Oașului

Ecologizare în Parcul Armătura – Someș Delivery 2018

Someș Delivery se apropie cu pași repezi (14-15 iulie) și pregătim o mulțime de evenimente: concerte, proiecții de film, ateliere, instalații artistice și multe altele!

Ca în fiecare an, ecologizăm și spațiul de câte ori avem oportunitatea! Așadar, sâmbătă, 7 iulie, vom derula cea de a doua ecologizare a Parcului Armătura și a malurilor Someșului din aceeași zonă!

Dacă vrei un oraș și un Someș mai curat, și vrei să descoperi un colț al orașului mai puțin explorat, te așteptăm să ni te alături! Noi vom aduce materialele necesare, precum sacii și mănușile, iar pe tine te așteptăm cu chef de muncă, începând cu ora 10:00!

Pentru a reduce numărul de deșeuri produse, te rugăm să aduci cu tine și o cană sau sticlă refolosibilă pentru apă. Noi vom aduce bidoane mari de apă din care să te aprovizionezi ori de cate ori vei avea nevoie!

Dacă ești interesat(ă), te rugăm să completezi acest formular: https://goo.gl/forms/jfaWT8UGKJAQjRPD2 – asta ne ajută pe noi să estimăm materialele și resursele și să te putem contacta chiar înainte de marea curățenie pentru a detalia locul de întâlnire sau pentru a oferi alte noutăți pe acest subiect (dacă vor fi).

Toate datele personale oferite vor fi utilizate doar pentru această ecologizare!

Proiect realizat cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local Cluj-Napoca

Someș Delivery e un proiect independent care provoacă și testează ideile comunității pentru integrarea Someșului în viața orașului Cluj-Napoca de 4 ani. În fiecare an este testat un nou segment de râu și sunt create noi oportunități și intervenții de mobilier precum: ponton, spații de joacă, accesibilizarea unor zone, etc. Ediția 2018 va fi realizată împreună cu Lidl pentru un viitor mai bun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.