7 iulie I Am My Own Light

I Am My Own Light 7 iulie

Joi, 07 iulie 2022, ora 19:00, Casa de Cultură a Studenților, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3

Pret bilet: 70 lei    I Am My Own Light 7 iulie  I Am My Own Light 7 iulie 

I Am My Own Light

Un proiect inovator, ce îmbină compozițiile muzicii indiene cu potențial vindecător, numite “raga”, cu știința psihologiei și afirmațiilor pozitive, pentru bunăstarea emoțională și sănătatea psihică a omului modern

Tema aleasă este eliberarea copilului interior, conectarea cu inocența și luminozitatea sacră ce se află în interiorul fiecărui om.Suntem condiționați să ne concentrăm pe aspectele negative, să “trăim” în mintea noastră și să ne folosim numai creierul, instrument pentru disecție și analiză. Selectăm titluri negative din trecutul nostru și trăim narațiunea asemeni unei victime. Afirmațiile pozitive și contemplarea au puterea de a ne reconecta cu înțelepciunea interioară, care ne poate lumina percepția asupra locului nostru în lume. Prin intermediul acestor instrumente învățăm să scriem noi titluri și capitole la viața noastră, iar când aceste reflecții și afirmații create științific sunt îmbinate cu muzică vindecătoare, eliberatoare emoțional, rezultatul poate schimba “narațiunea” în moduri subtile, dar semnificative.

Această călătorie spre lumina interioară va fi ghidată, pe calea sunetului, de către Bhaskar Das, la bansuri (flautul indian din bambus) și Amit Mishra, la tabla, doi reprezentanți de seamă ai tradiției de muzică clasică din nordul Indiei. Facilitator va fi Arun Sardana, CEO și fondator karuna & Karuna Happiness Foundation (SUA), Master în Psihologie Clinică, Universitatea Columbia din New York.

ARrun Sardana / facilitator I Am My Own Light I Am My Own Light I Am My Own Light

Arun Sardana este fondatorul și directorul general al karuna și al Fundației Karuna Happiness. Călătoria sa de transformare a început în India, crescând într-un mediu complex, ce i-a oferit nu doar o familie iubitoare și o religiozitate profundă, ci și abuzuri sexuale și violență domestică. Deși povestea lui Arun poate fi diferită, narațiunea este aceeași ca a multor alți oameni. Stresul și trauma din copilărie au continuat să-i modeleze viața de adult, incluzând căutarea constantă a răspunsurilor la întrebările existențiale De ce sunt aici?, Cum îmi pot găsi liniștea?, Cum poate știința să rezolve puzzle-ul bunăstării mentale?

În timpul unei meditații profunde, Arun l-a văzut pe tatăl sau aducându-i un răspuns, la 28 de ani după ce s-a sinucis, acela că prin alinarea suferinței celorlalți poate începe și călătoria noastră de vindecare. Această meditație l-a condus în cele din urmă la înființarea întreprinderii numite karuna, “dorința de a eradica suferința din lume prin compasiune necondiționată”.

În 2019, pentru a-și face cunoscut proiectul destinat orfanilor și copiilor abuzați din Costa Rica, Arun a urmat un master în Psihologie Clinică și Educație, cu accent pe Spiritualite, Minte & Corp, la Teachers College, Columbia University, New York. Înainte de aceasta, a obținut formarea inițială în India, în Managementul Ospitalității și al Afacerilor. Arun a ajuns în SUA în 1998 și a terminat MBA-ul de la Universitatea Johns Hopkins în 2000. Pe parcursul ultimilor 25 de ani, a construit o practică antreprenorială de succes în servicii financiare. Karuna a prins viață datorită succesului său.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză.

Biletele se gasesc in vanzare pe eventbook.ro si in Librariile Humanitas. I Am M

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.