7 mai Concert Hteththemeth

Sambata, 07 mai 2016, ora 21:00, Hard Club, str. Republicii, nr. 110

Concert Hteththemeth

Hteththemeth este una dintre cele mai enigmatice aparitii pe scena muzicala, cu un stil unic si fara o limita de exprimare. Muzica neumana practicata de trupa sare fara timiditate de la metal abundent in elemente avantgarde si progressive, cocheteaza cu elemente ambientale si gothic, si ajunge pana la blues si bossa nova.


Peisajul este intregit de un spectacol teatral unic, brasovenii reusind sa uimeasca audienta de fiecare data. Au reusit si anul trecut cand au castigat premiul cel mare al concursului Global Battle Of The Bands, anul acesta urmand sa reprezinte Romania la finala mondiala.

2016 este si anul aparitiei celui de-al doilea album al trupei. Cu un titlu sugestiv, BEST WORST CASE SCENARIO este privit ca o coloana sonora a unui film imaginar, muzica propunandu-si sa creioneze conceptual un peisaj plin de sentimente, unele placute, altele reci, unele confuze, altele depline.

Turneul de promovare a albumului Best Worst Case Scenario a inceput in Bucuresti, pe data de 1 aprilie, in Club Fabrica. Prima parte a turneului se incheie sambata, 7 mai, in Hard Club din Cluj-Napoca.

Hteththemeth este castigatoarea GBOB Romania 2015 si va reprezenta Romania la Finala Mondiala Global Battle of the Bands, care va avea loc pe 26 mai la Berlin.

Spectacolul va fi completat de trupa Gecko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.