7 martie Curs de Diversificare

Luni, 07 martie 2016, ora 18:00, Burtica Mea, str. Henri Barbusse, nr 39

Cost curs: 125 lei/persoana

Curs de Diversificare

Aveti o multime de intrebari dar el nu spune inca niciun cuvant. De aceea am gandit acest curs pentru voi, cei dornici sa cunoasca tot mai multe sau macar sa gaseasca un raspuns la miile de intrebari:
• Cand sa incep diversificarea?
• Exista un grafic pentru introducerea alimentelor?
• In ce moment al zilei e mai bine sa ii ofer alimentul nou?
• Cat sa ma astept sa manance?
• Si alaptarea/laptele praf unde intra in acest tablou?
• Ce ma fac daca refuza mancarea?
• De cand ii ofer apa si in ce cantitate?
• Cum se modifica tranzitul intestinal dupa inceperea diversificarii?
• Cum identific o reactie alergica?
• Exista alimente pe care ar trebui sa le evit?

Timp de doua intalniri, fiecare a cate 2 ore, vom incerca sa aducem lumina in acest vast domeniu al diversificarii. Nu vom veni cu formule, cu retete gata de implementat pentru ca fiecare copil e diferit si merita sa fie inteles si tratat dupa nevoile lui. Vrem sa va invatam sa cititi mesajele pe care vi le transmite copilul vostru. Va vom oferi principii dupa care sa va ghidati, vom discuta despre situatii pe care le puteti intalni si mai mult vom deschide calea pentru o colaborare, astfel incat sa puteti apela la noi, in calitate de medici si prieteni, de fiecare data cand veti avea nevoie.

Datorita abordarii principiale a cursului, acesta se potriveste atat bebelusilor alaptati sau hraniti cu formula precum si parintilor care vor alege autodiversificarea.

Momentul optim: inainte ca bebelusul sa implineasca 6 luni, preferabil dupa ce a împlinit 4 luni.

Tarif: 125 Ron/persoana sau 200 Ron/cuplu
Pentru inscriere este necesara completarea formularului de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/1HnX12w9Id5LBxb1lKtKBGjNNANaPvSsSrkUkgAIVPzA/viewform

Mai puteti sa va inscrieti si telefonic, sunand la numarul:
0754-339.247

Va asteptam cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.