7 martie Doina Cornea – Lumina din întuneric

Lumina din întuneric

Sambata, 07 martie 2020, ora 19:00, Auditorium Maximum, str. Emmanuel de Martonne, nr. 1

Pret bilet: 50 lei

Doina Cornea – Lumina din întuneric – concert caritabil

Doina Cornea a fost un reper strălucitor de conștiință în întunericul spiritual al comunismului românesc și ne-a arătat un drum al libertății asumate, pe care puțini s-au încumetat să pășească în acele vremuri. Astăzi, mari artiști urcă împreună pe scenă pentru a păstra vie memoria Doinei Cornea și pentru a duce mai departe valorile ei. Împreună, susținem efortul familiei de a înființa fundația „Doina Cornea” și de a transforma casa în care a locuit într-un muzeu deschis tuturor celor ce vor să își cunoască adevărata istorie.

Concertul caritabil „Lumina din întuneric” va fi urmat de prezentarea unei licitații de obiecte personale şi obiecte de artă create de Doina Cornea, din colecția familiei.

Fiecare participant la concert va primi o Diplomă comemorativă care atestă că face parte din primii 1.000 de români care au susţinut înfiinţarea fundației și casei memoriale „Doina Cornea” din Cluj-Napoca.

Din program:
Recital de vioară Alexandru Tomescu;
Ansamblul Flauto Dolce, cu instrumente de epocă;
Prezentare licitație de obiecte personale şi obiecte de artă semnate Doina Cornea, din colecția familiei, organizată de ArtMark.

Invitati speciali: Ana Blandiana, Prim-Ministrul României Ludovic Orban, Primarul Municipiului Cluj-Napoca Emil Boc, Emil Constantinescu, Dinu Zamfirescu, Marius Oprea, Octav Bjoza, Dorel Vișan și alte personalităţi din elita culturală şi politică a României.

Întreaga sumă va merge spre înfiinţarea fundației. Suma necesară: 200.000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.