7 martie Tărâmul de Mijloc

Tărâmul de Mijloc

Sambata, 07 martie 2020, ora 11:00, Mini Reactor, str. Petofi Sandor. nr.4

Pret bilet: 10 lei

Tărâmul de Mijloc – spectacol pentru întreaga familie

Ce se întâmplă atunci când nu putem să privim în spatele diferenţelor ce ne despart? Cum putem găsi o modalitate de a ne concentra pe ce ne uneşte?

Mihai şi George sunt conducătorii Tărâmurilor de Nord şi de Sud, iar astăzi e ziua în care ei trebuie să găsească o modalitate în care să îşi unească popoarele în acelaşi spaţiu. Cei doi se luptă cu diferenţele dintre ei şi dintre popoarele pe care le conduc, dar par să nu reuşească să găsească abordarea potrivită. Norocul lor e că au parte şi de un pic de ajutor din exterior…

„Tărâmul de Mijloc” este un spectacol de animaţie ce îşi propune să aducă în faţa copiilor teme importante precum diversitatea şi toleranţa. Prin încercările celor doi conducători de a găsi o cale de mijloc şi de a evita un dezastru, cei mici sunt familiarizaţi cu idei precum acceptarea sau respectul reciproc. Spectacolul îşi propune să scoată în evidenţă faptul că diferenţele dintre noi nu reprezintă o problemă, ci dimpotrivă şi că, datorită lor, putem învăţa unii de la alţii.

Durată: 45 min
Recomandat copiilor 4+

Biletele se achiziționează atât pentru copii, cât și pentru părinți. Cum?
1. online: eventbook.ro

sau
2. de la Librăria Humanitas Cluj, Strada Universității nr. 4 sau de la Cinema Florin Piersic
sau
3. de la MiniReactor, cu o oră înainte de începerea spectacolului, în limita locurilor disponibile.

In cazul în care realizați că nu mai puteți ajunge la spectacol, puteți schimba biletele electronice achiziționate pentru o altă reprezentație. Această operațiune este valabilă până cu 24h înainte de începerea spectacolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.