7 noiembrie Concert Noam David Duo

Marti, 07 noiembrie 2017, ora 19:00, Sala Radio, str. Donath, str. 160

Pret bilet: 20 lei

Concert Noam David Duo – in cadtul Transilvania Jazz Festival

Noam David (baterist și compozitor) este recunoscut pentru stilul său complex, creativ și poliritmic. Compozițiile sale au contribuit la scena muzicală din Israel, influențînd muzicienii din țara sa în a-și descoperi stilul personal. Colaborează de foarte tânăr cu nume mari, precum Avishai Cohen, Omri Mor, Eli Dejibri, Daniel Zamir și multi alții.

Lansat în martie anul acesta, albumul său “Alef Melody” conține compoziții originale și înregistrări alături de Avishai Cohen (bass), Omri Mor (pian și claviaturi tradiționale) și Avri Borochov (bas).

Noam David Duo:
Musică și aranjament: Noam David
Noam David – Baterie și Vocal
Shai Bachar – Pian, Claviatură și Ableton

Shai Bachar este pianist și compozitor de formație clasică. Născut în creuzetul cultural al Ierusalimului, sound-ul său e decantat prin jazz, armonia orientului mijlociu și muzică electronică.

După încheierea studiilor la Academia de Muzică din Ierusalim, Bachar s-a mutat la New York în 1998, unde a produs, interpretat și creat alături de muzicieni din întreaga lume, precum MOWG (Korea), ISHTAR ALABINA (France), DUDU FISHER (Israel), OZ NOY (USA) și SAMUEL TORRES (Columbia). A interpretat pe scene celebre: Carnegie Hall, Lincoln Center, Merkin Concert Hall, Joe’s Pub (în New York), Broward Center (Florida), Boston’s Symphony Space, chiar și la Kremlin în Moscova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.