7 octombrie Innoteque

Vineri, 07 octombrie 2016, ora 09:00, Impact Hub, str. Gării, nr. 21

Innoteque – conferința internațională

Studii recente indică faptul că România își menține poziția modestă în categoria inovare. Printre domeniile în care țara noastră are cei mai scăzuți indicatori se numără accesul la finanțare, suportul acordat cercetării-dezvoltării, antreprenoriatul și educația.

În același timp inovarea este plasată în centrul strategiei UE privind creșterea economică și crearea de locuri de muncă.

Conferința internațională Innoteque își propune să creeze un cadru de discuție și cooperare între principalii actori din sfera publică și privată din SUA, Israel, Olanda și România în vederea identificării unor soluții ce spijină performața în inovare în toate domeniile și contribuie astfel la creșterea economică: sisteme de educație superioară și de cercetare, antreprenoriat, legislație, noile tehnologii.

Excelenţa Sa, Doamna Tamar Samash, Ambasadorul Israelului în România, Excelența sa, Domnul Hans Klemm, Ambasador SUA în România, dr. Winslow Sargeant, partener în fondul de investiții S&T LLC si fost Director în Direcția de IMM a Guvernului America, Steve Olson, Director executiv al Centrului pentru Excelență în Inovare de la Kennesaw State University, Andrei Kelemen, Director executiv, Cluj IT Cluster, sau Nina Moldovan, CEO Liberty Technology Park S.A, se numără printre invitații evenimentului.

Eveniment susținut de: I Like Cluj

Innoteque este un eveniment organizat de Impact Hub și Recognos cu sprijinul Guvernului României.

7 octombrie Innoteque

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top