7 septembrie The 7th Battle

Joi, 07 septembrie 2017, ora 21:00, Spațiu Music-Pub, Piata Unirii, nr. 21

The 7th Battle – Ecou/ BreakOut/ The BackTrackers

Semifinala full band

“The Battle // Support Your Local Artist” este un concurs muzical dedicat artistilor locali ce se vor “confrunta” intr-o serie de 8 concerte-duel sustinute in perioada iunie – septembrie 2017, in Le Général Café-Pub şi Spaţiu Music Pub (Piaţa Unirii 21). Bataliile vor fi deschise de o serie de artisti debutanti, premiile totale fiind in valoare de 1500 de euro.
Vino sa iti sustii favoritii! #supportyourlocalartist

The BackTrackers – Au debutat in decembrie 2014, pe scena ‘Le General Cafe Pub’, iar din iulie 2014, interpreteaza cover-uri de rock clasic (AC/DC, Guns and Roses si multe altele), in acelasi format, iar in prezent, lucreaza la primul lor album.
Vocals – Atty (Donca Attila)
Lead guitar – Norbi (Boros Norbert)
Rhythm guitar- Dan (Dan Roman)
Bass guitar – Ursu (Urszuj Péter)
Drums – Baciu (Andrei Baciu)

Ecou – odata cu anul infiintarii (2016), trupa lanseaza primul EP intitulat “Din Resturi” si planuiesc inregistrarea celui de-al doilea pana la finalul anului, in Anglia. Adopta stilurile Indie, Alternative si Rock, incercand in permanenta sa aduca divesitate si idei noi in acest context muzical.
Bran Brandon – Voce, Chitară, Clape
Alexandru Onye – Chitară Electrică
Octavian Bura – Chitară Bas
Tibor Banyai – Tobe

=BreakOut= – este o trupă de Alternative Metal din Cluj-Napoca înființată în anul 2012. Entuziasmul trupei provine din energia pe care publicul o transmite la fiecare concert, materializându-se într-un show dinamic și antrenant. Trupa este formată din 5 haiduci, mereu pregatiti sa dea tot ce au mai bun pe scenă.
Andi Calin – Vocals
Sebastian Damian – Bass
Dragos Geomolean – Guitar
Mihai Moga – Guitar/Backing Vocal
Gabi Petrean – Drums

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.